Doi borseni arestati in dosarul disperatiei unui ambulantier din borsa?

In 21 august 2019 am publicat informatii in exclusivitate despre perchezitiile ce aveau loc pe raza orasului Borsa, judetul Maramures. Informatiile ne-au fost confirmate, insa nimeni nu a suflat o vorba despre ce dosar ar fi vorba.

Conform informatiilor noastre, o zi mai tarziu, pe 22 august 2019, procurorii clujeni ar fi revenit la Borsa. Insotiti de trupele speciale bineinteles. Acestia s-ar fi intors la Borsa, nu cu mainile goale, ci si cu o persoana: un suspect care a fost arestat preventiv la data de 22 august 2019. Totul la propunerea procurorilor Parchetului de pe langa Tribunalul Cluj.

Mai mult, conform informatiilor noastre, pentru un alt borsean s-a propus arestarea preventiva, se pare ca in lipsa.

Deocamdata nimeni nu spune despre ce dosar este vorba. Ce spun oamenii in Borsa insa, este extrem de interesant. Noi prezentam aceste lucruri cu toate ca, repetam, nimeni nu a confirmat oficial informatiile.

Asadar, in Borsa, oamenii spun ca persoanele respective ar fi cercetate in dosarul disparitiei borseanului Vlad Ioan, ambulantier. Mai mult, aceeasi oameni vorbesc ca in curtea unuia dintre acestia ar fi fost gasita ingropata o suma importanta de bani. Se vorbeste totodata si de niste imagini surprinse de camerele de supraveghere ale unui borsean plecat la munca in Spania. Acestea se pare ca i-ar fi surprins pe cei doi suspecti si pe persoana disparuta. Ramane de vazut daca toate acestea se vor fi confirmate sau infirmate si oficial.

Va reamintim ca Vlad Ioan, ambulantier la Borsa, a disparut in data 24 septembrie 2018.

CITESTE SI:

Ipj maramures a primit sapte autospeciale noi
Citeste
Prinsi de luptatorii SAS in timp ce incercau sa fuga cu niste bete de pescuit
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.