Doi bistriteni au furat 65

Politistii maramureseni au identificat doi tineri din judetul Bistrita Nasaud, banuiti de comiterea unui furt din locuinta cu un prejudiciu mare. Ieri, 13 februarie, a fost dispusa retinerea lor pentru 24 de ore.

In fapt este vorba despre doi tineri de 19, respectiv 24 de ani, banuiti ca in cursul lunii noiembrie 2019 au comis un furt dintr-o locuinta situata pe raza orasului Borsa. Valoarea prejudiciului cauzat a fost estimata la 65 000 de lei.

Pentru solutionarea cauzei, imediat dupa sesizare a fost constituita echipa complexa de cercetare si au fost efectuate multiple activitati pentru obtinerea datelor care sa conduca la stabilirea identitatii si depistarea celor care au comis furtul.

Astfel ca, dupa identificarea lor, ieri, 13 februarie, au fost efectuate perchezitii la domiciliile acestora, in vederea documentarii faptei. In urma perchezitiilor au fost identificate si ridicate mai multe bunuri sustrase, precum si bunuri folosite la comiterea activitatii infractionale.

In baza probatoriului administrat a fost dispusa masura retinerii pentru 24 de ore fata de cei doi tineri, urmand a fi prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Viseu de Sus cu propunerea de luare a masurii arestarii preventive.

In cauza politistii continua cercetarile in vederea documentarii intregii lor activitati infractionale.

Politistii din Somcuta mare au retinut doi tineri banuiti de comiterea unui furt
Citeste
Statele Unite si Iran, din nou la un pas de razboi
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.