Doi barbati s-au ales cu ordine de protectie dupa ce si-au agresat partenerele de viata

"Nu asteptati! Nu suferiti in tacere! Noile reglementari le permit politistilor sa va protejeze! Sesizati 112 ori de cate ori sunteti agresati!", este mesajul transmis de politisti.

Ieri, 05 februarie, politistii maramureseni au emis doua ordine de protectie, dupa ce au fost sesizati cu privire la comiterea unor agresiuni, interzicandu-le agresorilor sa se mai apropie de victime.

Politistii din Baia Sprie au fost sesizati prin apelul 112 de o femeie de 39 de ani, din oras, cu privire la faptul ca a fost agresata de sotul sau. Din primele cercetari efectuate politistii au stabilit faptul ca pe fondul unor certuri, barbatul in varsta de 52 de ani ar fi exercitat acte de violenta asupra sotiei sale, provocandu-i leziuni. Politistii au emis un ordin de protectie provizoriu. Totodata in cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de violenta in familie.

Restrictii de a nu se mai apropia de concubina i-au fost impuse si unui barbat de 42 de ani din localitatea Ilba. Si pe numele acestuia politistii au emis ordin de protectie provizoriu pe o perioada de 5 zile, agresorului fiindu-i interzis sa se apropie la mai putin de 200 metri de persoana vatamata, in varsta de 41de ani. In acest caz politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunii de amenintare.

Trei masini avariate si o persoana ajunsa la spital
Citeste
Accident cu o victima dupa ce trei masini s-au ciocnit din cauza neatentiei
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.