Doi barbati condamnati pentru infractiuni rutiere, ajunsi dupa gratii de politisti

Dupa ce au comis infractiuni la regimul circulatiei pe drumurile publice, doi maramureseni si-au pierdut libertatea.

Este vorba de un baimarean de 42 de ani, pe numele caruia Judecatoria Baia Mare a emis mandat de executare a pedepsei de 3 ani inchisoare si un barbat de 38 de ani, domiciliat in comuna Campulung la Tisa, condamnat la 2 ani si 7 luni inchisoare.

Cei doi barbati au fost incarcerati ieri de politisti si depusi in penitenciar in vederea executarii pedepselor.

Fiti responsabili cand urcati la volanul autoturismelor! Conducerea sub influenta bauturilor alcoolice, refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, conducerea fara permis, conducerea unui autoturism neinmatriculat, punerea in circulatie a unui vehicul neinmatriculat, parasirea locului accidentului ori modificarea sau stergerea urmelor acestuia constituie infractiuni, iar comiterea lor va poate costa libertatea!

Furt de auto solutionat de politistii din Ulmeni

Activitatile de cercetare si documentare efectuate de politistii din Ulmeni cu privire la comiterea unui furt de auto au dus la identificarea unui tanar banuit de comiterea faptei.
Investigatiile efectuate au stabilit ca in cursul anului trecut, tanarul de 20 de ani, din orasul Ulmeni, ar fi sustras un autoturism parcat, care avea cheile in contact si usile neasigurate si l-ar fi condus aproximativ 2,5 km, dupa care l-ar fi abandonat. Totodata, politistii au stabilit ca acesta nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Cercetarile continua sub aspectul comiterii infractiunilor de furt in scop de folosinta si conducerea unui vehicul fara permis de conducere.

Cu dosare penale s-au ales doi maramureseni pentru comiterea infractiunii de contrabanda cu tutun
Citeste
Incendiu la un apartament de pe strada Transilvaniei din Baia Mare
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.