Doi barbati cercetati pentru contrabanda si tigari in valoare de peste 12

Politistii de frontiera din cadrul ITPF Sighetu Marmatiei cerceteaza doi cetateni romani pentru savarsirea infractiunii de contrabanda, dupa ce acestia au incercat sa transporte, dinspre frontiera de stat spre interiorul tarii, cantitatea de 1.050 de pachete cu tigari.

Ieri, 18 februarie, in jurul orei 18.30, un echipaj al politiei de frontiera din cadrul Serviciului Teritorial al politiei de Frontiera Maramures, aflat in exercitarea atributiilor de serviciu, a observat pe raza localitatii Petrova, doua persoane care se deplasau pe jos, dinspre frontiera de stat spre interiorul tarii, transportand in spate trei genti voluminoase.
Imediat, politistii de frontiera au procedat la legitimarea persoanelor in cauza, iar in urma controlului bagajelor, au constatat ca acestea transportau tigari, fara documente de provenienta.

Cele doua persoane identificate ca fiind cetatenii romani G. M., in varsta de 52 de ani si D. A., in varsta de 17 ani, cu domiciliul pe raza judetului Maramures, au fost conduse la sediul politiei de frontiera, in vederea continuarii cercetarilor.

Totodata, in urma inventarierii celor 3 genti a rezultat cantitatea de 1.050 pachete tigari, de diferite marci, in valoare de 12.285 lei.

In cauza, politistii de frontiera au ridicat intreaga cantitate de tigari in vederea confiscarii si efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda.

Se fac cercetari in vederea depistarii tuturor persoanelor implicate si a documentarii intregii activitati infractionale.

Beti la volan si fara permis, in vizorul politistilor maramureseni
Citeste
Nou soft gratuit pentru victimele celui mai agresiv virus informatic de tip ransomware
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.