Doi barbati, beti la volan, depistati in trafic de politistii din farcasa si Somcuta mare

Politistii din cadrul Sectiei 3 Politie Rurala Farcasa si cei din Somcuta Mare au intocmit ieri doua dosare penale, dupa ce au depistat doi barbati care au condus in stare de ebrietate.
Astfel, ieri, la ora 19.10, politistii au oprit pentru control un autoturism condus pe D.J.193/E, in localitatea Asuaju de Sus. In urma verificarilor, politistii au identificat conducatorul auto ca fiind un barbat de 72 de ani din Barsaul de Sus judetul Satu Mare, care avea dreptul de a conduce anulat.
Deoarece emana halena alcoolica, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentratie de 0,91 mg/l alcool pur in aerul expirat.
Celalalt sofer care a condus in stare de ebrietate este un barbat de 63 de ani din Somcuta Mare. Azi noapte in jurul orei 01.00, Politistii au oprit pentru control autoturismul condus de acesta pe strada Miresului din oras.
Testarea cu aparatul etilotest a relevat ca soferul avea o concentratie de 0,61 mg/l alcool pur in aerul expirat.
Ambii au fost condusi la spital pentru recoltarea de probe de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.
In ambele cauze se efectueaza cercetari sub aspectul comiterii infractiunilor de conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului si conducerea unui vehicul cu dreptul de a conduce anulat, urmand a fi dispuse masurile legale.

Coronavirus, 28 aprilie 2020: 71 cazuri in Maramures; 11.616 cazuri in tara , 3.404 vindecati, 650 decedati, 243 la ATI
Citeste
Minor din Maramures, prins dupa ce a furat un scuter din curtea unui tanar
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.