Doi baimareni, prinsi cu masina plina de tigari de contrabanda

Ieri, politistii orasului Ulmeni, in timp ce efectuau activitati de verificare in trafic, au observat ca un autoturism care se deplasa dinspre localitatea Miresu Mare, a oprit la o distanta de aproximativ 200 metri de locul unde se afla filtrul politiei, a intors si a plecat in sens opus. Politistii au pornit in urmarirea autoturismului folosind semnalele acustice si luminoase ale autospecialei politiei.
Conducatorul auto a oprit, iar politistii au constatat ca in autoturism se afla la volan un tanar de 35 de ani, care era insotit de un tanar de 22 de ani, ambii din municipiul Baia Mare. In urma verificarilor efectuate asupra autovehiculului, politistii au gasit in portbagaj cantitatea de 800 pachete de tigari provenienta ucraineana in valoare totala de 9.600 lei. Tigarile, pentru care nu au putut fi prezentate documente legale au fost confiscate, iar in cauza a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunii de contrabanda.

A furat pe strada din mana unei femei telefonul mobil
Citeste
Politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice au verificat si miercuri aproape 90 de agenti economici
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.