Doi adolescenti au jefuit un tanar in miezul zilei, pe un bulevard circulat din oras

TALHARIE IN BAIA MARE  Activitatile de documentare si cercetare efectuate de politistii baimareni au dus la identificarea a trei tineri din Baia Mare, banuiti de comiterea infractiunii de talharie. Fata de unul dintre acestia in acest week-end a fost dispusa masura arestarii preventive.

La data de 13 ianuarie, un tanar din Baia Mare a sesizat politia ca a fost talharit. Acesta a declarat ca fapta a avut loc in data de 9 ianuarie, in jurul orei 16.50, pe bulevardul Republicii din Baia Mare.

De indata ce au fost sesizati politistii de investigatii criminale au intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de talharie si au demarat activitatile specifice in vederea identificarii autorilor, recuperarii prejudiciului si luarii masurilor legale.

Primele verificari efectuate au relevat ca victima a fost constransa, prin amenintare, sa dea unor necunoscuti toti banii pe care ii avea asupra sa, respectiv 60 de lei.

Cercetarile politistilor au dus la identificarea a trei tineri din Baia Mare, de 15 si 18 ani, banuiti de comiterea faptei. In baza probatoriului administrat, fata de cei doi tineri de 18 ani a fost dispusa masura retinerii pentru 24 de ore. Sambata, 18 ianuarie, unul dintre ei a fost prezentat Judecatoriei Baia Mare care a dispus arestarea sa preventiva. Politistii continua cercetarile pentru documentarea intregii activitati infractionale.

Informatii furnizate de IPJ Maramures

Doua firme din Poiana Botizii si Targu Lapus au primit amenzi usturatoare de la politisti
Citeste
Carnea de curcan din Ungaria, din ferme aflate in zona de restrictie din cauza gripei aviare, distribuita in 26 de judete
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.