DN18B - SI-AU VAZUT MOARTEA CU OCHII: Un autotren s-a "frecat" de un autobuz plin cu muncitori


Un accident de circulatie s-a petrecut in seara de miercuri pe drumul national 18 B, intre localitatile Carbunar si Berinta.

Conform primelor informatii se pare ca evenimentul a avut loc intr-o curba deosebit de periculoasa. Se pare ca, din cauza drumului "proaspat reabilitat" (dar nefinalizat), curba respectiva este prea ingusta. Practic, in momentul in care doua autovehicule mari nu incap pe sosea.

Asa s-ar fi intamplat si in cazul de fata, cand, pur si simplu autotrenul inmatriculat in Teleorman s-a "frecat" de autobuzul plin cu muncitori, care mergea spre casa dupa ce iesisera din schimbul 2 de la o societate din municipiul Baia Mare.

Martorii sustin ca si-au vazut moartea cu ochii in momentul impactului. Din fericire nimeni nu a fost ranit in urma evenimentului rutier.

Politistii rutier fac cercetari la fata locului pentru a stabili cine se face vinovat de producerea evenimentului rutier.

vom reveni

foto arhiva

Articolul DN18B - SI-AU VAZUT MOARTEA CU OCHII: Un autotren s-a "frecat" de un autobuz plin cu muncitori apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Planul lui Bogdan: Pune Maramuresul pe butuci si bolnavii la plata
Citeste
PRELUARE ACTUALMM.RO: Paza Spitalului Judetean de Urgenta din Baia Mare s-ar putea schimba cu una mai scumpa, in timp ce pacientii asteapta in frig
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.