DJ-i internationali celebri au facut super show pe scena sarbatorii baimarene

CASTANE 2019  ATB, Paul Van Dyk si Burak Yeter. Trei DJ-i celebri de talie internationala au facut super show pe scena de pe bulevardul Unirii la Castane 2019. Multora nu le-a venit sa creada ca acesti artisti se alfa in Baia Mare in cadrul unui eveniment artistic destinat publicului larg, in mod gratuit. Cu atat mai mult cu cat la spectacolele lor se vand bilete cu zeci si chiar sute de euro. Cei trei au incheiat manifestarile celor trei zile la scena de pe Unirii, in fata unui public numeros care a avut parte, pe langa muzica buna, de un adevarat show de lumini si fum. Frenezia publicului a fost la cote maxime in momentul in care milioane de confetti au impanzit portiunea din fata scenei, creand o atmosfera si mai speciala.

Pe langa cei trei internationali, seara de seara pe scenele Sarbatorii Castanelor au urcat artisti indragiti. La scena de pe Unirii au performat Carla s Dreams, Delia, Antonia, Ina, Mira & Band, Loredana, Holograf, Vunk, Irina Rimes, B.U.G. Mafia, Ioana Ignat, Mark Stam, Feli si Smiley.

Nu doar tinerii si iubitorii muzicii moderne au avut oportunitatea sa isi intalneasca favoritii. Pe scena din Centrul Vechi au urcat in cele trei zile artisti de valoare ai muzicii usoare romanesti, ai muzicii folk, simfonice, respectiv populare: Mirabela Dauer, Catalin Crisan, Florin Chilian, Mircea Baniciu, Baia Mare Simphony Orchestra , Dinu Iancu Salajanu, Angela Rusu, Florentina si Petre Giurgi, Ansamblul Folcloric National "Transilvania",Ansamblul de dansuri "Coconii Maramuresului"si Ansamblul Profesionist "Dragan Muntean" din Deva.

ActualMM

Sarbatoarea baimarenilor s-a incheiat cu un superb spectacol de artificii
Citeste
Cod Galben de vijelii, prelungit in Maramures
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.