DISPARUT IN ZONA BAICU: Barbat de 52 de ani, cautat de salvamontistii maramureseni. A fost solicitata interventia unui elicopter


Salvamontistii maramureseni sunt in alerta dupa ce au fost solicitati prin numarul de urgenta 112. Salvatorii cauta in aceste momente un maramuresean in varsta de 52 de ani, disparut inca de vineri.

Potrivit primelor informatii, se pare ca barbatul ar fi disparut in zona Baicu, aflata pe raza localitatii Dragomiresti. Acesta ar fi pornit cu caii, din zona cantonului silvic de la Baicu si trebuia sa ajunga la o stana la care lucra.
Dupa mai multe ore de cautari, salvamontistii si cele trei echipaje de Politie s-au intors la baza, fara vreun rezultat. S-a solicitat si interventia unui elicopter pentru a survola zona vasta in care se presupune ca s-ar afla persoana disparuta.

Semnalmente:
Persoana de sex masculin, 52 ani, fara antecedente medicale, 180 cm, 60 kg, ochi albastri, par saten, imbracat cu bluza de culoare albastru cu dungi, pantaloni trening culoare inchisa, palarie, si incaltaminte sport in picioare. Ultima oara a fost vazut vineri seara la 20.30 in fata cantonului silvic din zona Baicu, de unde a plecat cu caii spre stana la care lucra. Nume: Paul Ioan.

Vom reveni cu amanunte.

ActualMM

Articolul DISPARUT IN ZONA BAICU: Barbat de 52 de ani, cautat de salvamontistii maramureseni. A fost solicitata interventia unui elicopter apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Mai multi copii din Maramures au fost premiati in cadrul Festivalului International de Interpretare Muzicala si Creatie „Volare" (FOTO)
Citeste
Doi traseisti si un condamnat penal in Cancelaria prim-ministrului
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.