DISPARITIE: Un adolescent din Maramures a disparut fara urma dintr-un camping din Eforie Nord (FOTO)

Politistii din cadrul sectiei de politie din Eforie Nord au fost sesizati ca adolescentul, Emanuel Samuel Marcus, din judetul Maramures, a disparut dintr-un camping din Eforie Nord in ziua de 31 iulie. In jurul orei 19.00, baiatul a plecat din campingul in care se cazase si de atunci nu a mai fost vazut de nimeni. Disparitia a fost anuntata de tatal adolescentului pe data de 1 august.

Drept urmare politistii constanteni fac apel la cei care l-au intalnit sa anunte la numarul de urgenta 112. Ei au transmis si semnalmentele adolescentului, precum si o fotografie a acestuia.

Emanuel Samuel Marcus are o inaltime de 175 de centimetri, constitutie normala, ochi caprui, par saten. La data la care a disparut de acasa, baiatul purta pantaloni bleumarin cu imprimeu verde, papuci si tricou rosu.

Toti cei care pot furniza informatii despre acesta sunt rugati sa sune la 112 sau sa contacteze Politia statiunii Eforie la telefon 0241.741.256 sau Dispeceratul I.P.J. Constanta, telefon 0241.611.634.

Numarul turistilor care au ajuns la acest final de saptamana pe Litoral se ridica la aproximativ 200.000 de persoane. La fel ca si in celelalte weekenduri, statiunile de la Marea Neagra au devenit neincapatoare pentru cei care doresc sa se relaxeze la malul marii.

Din pacate, prea putini dintre acestia mai respecta regulile impuse de autoritati in contextul pandemiei de coronavirus, in ciuda numarului foarte mare de cazuri de imbolnaviri zilnice si a amenzilor usturatoare aplicate de oamenii legii.

Pe plaje sau la terase, oamenii se inghesuie unii in altii si ignora toate regulile de protectie, chiar daca sunt constienti la ce pericol se expun din cauza noului coronavirus. Falezele si terasele sunt adevarate furnixare de oameni, insa nimeni nu poarta masca de protectie in spatiile publice aglomerate si nici nu pare interesat sa se protejeze in vreun fel. E drept ca autoritatile constantene au decis ca masca devine obligatorie pe faleze si in alte spatii aglomerate abia dupa ora 18.00.

Sursa: Evz.ro.

Articolul DISPARITIE: Un adolescent din Maramures a disparut fara urma dintr-un camping din Eforie Nord (FOTO) apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

COVID-19: S-a atins pragul de 18 milioane de imbolnaviri la nivel mondial
Citeste
NASA: Racheta care transporta roverul Perseverance spre Marte are probleme tehnice
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.