Digital Transformation EXPO Europe 2019

Adaugat in categoria INTERNATIONAL
digital-transformation-expo-europe-2019.jpg digital-transformation-expo-europe-2019-1.jpg digital-transformation-expo-europe-2019-2.jpg digital-transformation-expo-europe-2019-3.jpg digital-transformation-expo-europe-2019-4.jpg digital-transformation-expo-europe-2019-5.jpg digital-transformation-expo-europe-2019-6.jpg

In zilele de 9-10 octombrie la Complexul Expozitional ExCeL din Londra a avut loc evenimentul Digital Transformation EXPO Europe.

Spatiul ExCeL pentru aceasta expozitie a fost impartit in 3 zone: IP EXPO , Cyber Security X si AI&Analytics X.

Transformarea digitala este inevitabila in ceea ce priveste domeniul de afaceri, iar implementarea acesteia cu succes este unul din motivele principale pentru care este organizata aceasta manifestare .

Participantii au avut ocazia sa afle despre noile tendinte si amenintari ale internetului, sa se intalneasca cu profesionisti din domeniu, sa asiste la seminarii gratuite si demonstratii tehnologice.

La Digital Transformation EXPO Europe au fost prezenti un numar de peste 300 de experti care au sustinut discursuri in 20 de teatre, si peste 260 de expozanti.

Printre cei care au sustinut discursuri la acest eveniment au fost: Sir John Sawers, fost sef al serviciului britanic de informatii MI6, dr. Hannah Fry, autor si star TV, Garry Kasparov, fost campion mondial la sah, Stuart Russell, cercetator in inteligenta artificiala, Samy Kamkar , hacker si cercetator in domeniul securitatii internetului.

Garry Kasparov a adresat o intrebare tulburatoare audientei la care tot el a raspuns: "Poate dispune inteligenta artificiala de mai multa etica decat oamenii?… nu,nu poate"…

Un numar vast de subiecte au fost dezbatute, printre care: etica si responsabilitatea in era inteligentei artificiale, protectia impotriva atacurilor cibernetice, retele si infrastructura, folosirea eficienta si sigura a aplicatiilor, analiza datelor, cloud, etc.

In cursul celor doua zile expozitia a avut peste peste 16.000 de vizitatori.

 

Corespondent: Ion-Marius Tatomir

acad-augustin-buzura.jpg
"Acad. Augustin Buzura"
Citeste
Panica printre bolnavi! Zeci de medicamente risca sa dispara din farmacii
Citeste