Dezvaluiri socante despre estera, fata violata si ucisa in baia mare

Dezvaluiri socante ies la iveala despre crima care a ingrozit Romania. Criminalul Esterei a povestit in fata anchetatorilor cum a ucis-o si cum a violat-o pe copila de cinci ani. El a fost prins abia dupa un an, dupa ce procurorii au audiat sute de persoane. Ucigasul a fost dat gol de ADN-ul gasit pe caramida folosita ca arma a crimei.

A fost nevoie de o munca titanica pentru a-l prinde pe ucigasul Esterei. Au fost audiate peste 500 de persoane si de la aproape toate s-au prelevat probe biologice. Abia la un an de la uciderea Esterei, procurorii au reusit pe criminal.

Este vorba despre un tanar de 17 ani, verisorul Esterei. Baiatul a marturist ca a ucis-o pe copila de 5 ani. Le-a explicat anchetatorilor si cum a facut. Le-a spus ca a surprins-o pe fetita in timp ce isi facea nevoile si i-a venit ideea sa intretina relatii sexuale cu ea. Fetita s-a speriat si a inceput sa tipe. Atunci, tanarul a pus mana pe o caramida si a lovit-o in cap de teama sa nu o auda cineva si sa-l prinda in timp ce o viola. Pe acea caramida, anchetatorii au gasit ADN-ul adolescentului.

Varul fetei a recunoscut crima, dar nu si violul desi anchetatorii au probe in acest sens.

CITESTE SI:

Danemarca vrea interzicerea tuturor masinilor diesel si pe benzina in ue pana 2040
Citeste
Se fura ca-n codru din scarile blocurilor de pe paltinisului din baia mare
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.