Detalii socante despre uciderea Esterei. Cum a fost prins criminalul la un an dupa fapta

CRIMA DE LA COMBINAT  Noi dezvaluiri ies la iveala despre crima comisa impotriva Esterei, fetita de cinci ani violata si ucisa cu o caramida. Criminalul Esterei, care este chiar varul sau, a povestit anchetatorilor mai multe detalii socante.

Criminalul Esterei a fost prins abia dupa un an, dupa ce procurorii au audiat sute de persoane. Ucigasul a fost de gol de ADN-ul gasit pe arma crimei, caramida cu care criminalul si-a ucis verisoara, potrivit Fanatik.

Tanarul de 17 ani a marturisit ca a ucis-o pe copila de 5 ani. El le-a explicat anchetatorilor ca a surprins-o pe fetita in timp ce isi facea nevoile si i-a venit ideea sa intretina relatii sexuale cu ea. Fetita s-a speriat si a inceput sa tipe. Atunci, tanarul a pus mana pe o caramida si a lovit-o in cap de teama sa nu o auda cineva si sa-l prinda in timp ce o viola. Pe acea caramida, anchetatorii au gasit ADN-ul adolescentului.

Criminalul neaga ca si-ar fi violat verisoara

Chiar daca varul a recunoscut crima, el sustine ca nu si-a violat verisoara. Anchetatorii au insa probe in acest sens. De altfel, acestia au depus o munca de sisif pentru a-l prinde pe ucigas. Astfel, au fost audiate peste 500 de persoane si de la aproape toate s-au prelevat probe biologice. Abia la un an de la uciderea Esterei, procurorii au reusit sa il prinda pe criminal.

 

Sursa info: Fanatik

O infratire administrativa a Maramuresului cu fratii de peste Prut
Citeste
Se reia harjoana interimatelor: Dancila propune, Iohannis zice sa mearga la parlament!
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.