Detalii despre altercatia din ferneziu

ActualMM.ro va prezinta in exclusivitate detaliile altercatiei petrecute aseara ar fi pornit intreg scandalul.

Barbatul agresat a mai solicitat ieri interventia politistilor, inainte de altercatie, tot din cauza cumnatului sau


Catalin Dobre, victima, ne-a spus ca totul a inceput de la o cearta in familie. Mai exact, a fost vorba despre cumnatul sau care ar fi aruncat hainele mamei sale chiar din apartamentul femeii. Dar asta nu e tot, povesteste Catalin. Cumnatul sau ar fi intrat chiar in curtea casei sale pentru a-si bate mama, insotit de inca un individ.

"Ieri dupa masa la ora 13.00 am chemat un echipaj de politie pentru faptul ca cumnatul meu i-a aruncat soacrei mele hainele pe geam. Soacra sta cu noi, are grija de copii cat suntem noi la serviciu. Soacra are un apartament chiar langa casa mea, iar el, cumnatul, sta in apartament. Si din casa soacrei au aruncat lucrurile pe geam. Ieri au intrat cu tupeu si la mine in curte, sa o bata pe soacra. De dimineata au inceput, au venit si cei de la politie, au zis ca daca nu se linilteste ii duce la Sighet. La unul i-au facut doar avertisment, la altul i-au dat 800 de lei amenda. Dar baietii au continuat sa bea toata ziua, a mai venit un vecin, unchiu unuia dintre ei, nu a cumnatului, ci al celuilalt vecin si stateau in curtea blocului sa bea", ne-a spus victima.

Altercatia: razbunare sau "nebunie" pe fondul consumului de alcool? Unul dintre atacatori ar fi chiar PAZNICUL scolii din Ferneziu

Cumnatul sau si tovarasii sai nu s-au linistit dupa prima interventie a politistilor, ne-a povestit Catalin. Acestia ar fi asteptat momentul prielnic in care sa se razbune pe el. Insa, pentru ca nu ar mai fi avut rabdare, cumnatul sau impreuna cu alte trei persoane ar fi venit din nou la el acasa pentru a termina ce au inceput. Unul dintre atacatori, spune barbatul agresat, este chiar paznicul scolii din Ferneziu. Acesta l-ar fi atacat cu un cutit in zona capului, taindu-l la ureche.

"Baietii ce au facut.. Seara am iesit cu copiii in spate, la plimbare, el, impreuna cu doi baieti si cu un vecin de la bloc m-au ademenit, m-au asteptat cum eram cu copiii cu bicicletele si au sarit la bataie, mi-au taiat urechea, cu un cutit si mi-au dat cu parii. Un cumnat, din familie si doi vecini, unul nu lucreaza, unul lucreaza aici la scoala. Cel mai periculos e ca cel care a dat cu cutitul lucreaza in invatamant. E paznic, are atestat, e paznic la scoala, lucreaza cu copiii. De fata cu copiii m-au atacat, a fost o agresivitate iesita din comun. M-am autoaparat, am incercat sa evit, sa merg mai departe, sa nu intre in curte, la copii, am o fata de 4 ani si un baiat de 6 ani. Eu fiind cu copiii, va dati seama, s-au speriat. Nici eu nu am stat cu mana in buzunar cand au venit la mine in fata portii, am crezut ca intra peste mine. Copiii s-au speriat, au tremurat, am luat si eu la mana ce am gasit in curte, exista filmare aici, de la scoala, sa se vada, am vorbit cu domnul director astazi, a zis ca o sa verifice si o sa cheme politia sa extraga probele de pe camera", ne-a declarat barbatul agresat.

Barbatul spune ca politistii nu au luat nici o masura impotriva atacatorilor
Catalin Dobr ne-a declarat revoltat ca politistii nu au luat nici o masura impotriva celor care l-ar fi atacat chiar la el acasa. Mai mult, spune acesta, agresorii se plimba chiar acum pe strazi fara nici un fel de problema.

"Politia a venit la fata locului, eu nu am stat decat doua minute, m-am urcat in salvare. Soacra si nevasta mi-au zis ci au venit si au stat, au vazut ca tot comenteaza aia, ca erau bauti, de aceea mi s-a parut suspect cand am vazut ce scrie ca s-a intamplat. Amandoi copiii au tremurat si astazi. Politia nu a luat nici o masura impotriva lor, au luat doar datele si au plecat. Nu au venit nici la spital,nu m-au intrebat nimic, desi e tentativa de omor, mi-au dat cu cutitul la nivelul capului. Am taietura de 4 cm la o ureche, am fost cusut", ne-a mai povestit Catalin Dobre.

A depus plangere la Politie. Scandalagii ar fi implicati des in astfel de incidente

"Am depus plangere, am fost si la medicina legala, am trimis prin posta, acum doar asa poate. Nu suntem tigani, problema e ca baietii, in fiecare an, cand vad ca cineva, doi dintre ei nu lucreaza, stau toata ziua, au scandaluri la activ aici, au cate 15 – 20 numai anul trecut. Si cumnatul meu e cu ei, si in plangere am scris despre el. Unul din ei sta la un kilometru de unde s-a intamplat, dar umbla cu sticla de palinca pe drum si cauta scandal. Ei se plimba pe drum, nimeni nu le face nimic. Eu am depus plangere, nimeni n-a facut nimic. Cert e ca astia sunt cei mai scandalagii oameni din zona, se poate verifica cate apeluri au fost facute numai anul trecut la 112. De pe cati oameni o luat bani, ei asta fac, stau, provoaca, ataca", a incheiat barbatul.

ActualMM.ro

Suceava ar putea iesi din carantina
Citeste
Unul dintre atacatori ar fi paznic la scoala din cartier. Marturia cutremuratoare a celui agresat
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.