DESCINDERI IN 5 LOCALITAtI DIN JUDEt: PESTE 100 DE TONE DE AGREGATE MINERALE, INDISPONIBILIZATE

Politistii Serviciului de Investigare Criminalitatii Economice Maramures au efectuat 8 perchezitii domiciliare in doua dosare penale ce vizeaza executarea de activitati miniere fara permis sau licenta, respectiv legea minelor si evaziune fiscala.

Astazi, 17 iunie, politistii de investigarea criminalitatii economice din Maramures au desfasurat activitati de control destinate prevenirii si combaterii faptelor de evaziune fiscala in domeniul exploatarii si comercializarii agregatelor minerale, in Sighetu Marmatiei, Sapanta, Targu Lapus, Petrova si Rozavlea.

Totodata, politistii impreuna cu specialisti din cadrul Agentiei Nationale pentru Resurse Minerale au desfasurat verificari la mai multe societati comerciale, care executa activitati de exploatare a agregatelor minerale in Targu Lapus si Petrova.

Au fost verificate 15 societati comerciale, 6 persoane fizice si 2 autovehicule de transport marfa.

In urma activitatilor, au fost indisponibilizate 103.200 kg de agregate minerale, in valoare de peste 92.000 de lei si confiscate 20.000 kg de piatra concasata.

Au fost intocmite 3 dosare penale, ce vizeaza doua infractiuni la Legea 241/2005 privind evaziunea fiscala si una la Legea 85/2003 privind legea minelor.

Articolul DESCINDERI IN 5 LOCALITAtI DIN JUDEt: PESTE 100 DE TONE DE AGREGATE MINERALE, INDISPONIBILIZATE apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Eclipsa partiala de soare din 21 iunie va fi observata din curtea Planetariului din Baia Mare
Citeste
Un nou val de atacuri informatice tinteste institutii de stat din Romania. Despre ce este vorba
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.