Deputatul Adrian Todoran a reusit: "Casa George Pop de Basesti a fost reabilitata"


In cei patru ani de mandat in Parlamentul Romaniei, deputatul PMP de Maramures, Adrian Todoran, a reusit sa-si indeplineasca mai multe obiective in folosul comunitatii.

Unul dintre cele atinse este reabilitarea Casei Memoriale George Pop de Basesti.

Inca din anul 2018, parlamentarul i-a atras atentia ministrului Culturii de la acea vreme asupra situatiei in care se afla casa memoriala in care a locuit presedintele Adunarii Nationale de la Alba Iulia.

"George Ivascu, fost ministru al Culturii, a indurat cat a indurat critica si ironiile mele, din 2018, pentru a se decide, in final, sa aloce banii necesari restaurarii obictivului istoric de la Basesti", spune Adrian Todoran, candidatul PMP Maramures, la Camera Deputatilor.

Interventiile deputatului la tribuna Parlamentului Romaniei, precum si interpelarile depuse nu au ramas fara efect, astfel ca astazi vorbim despre un proiect finalizat. Nu mai putin de 2,5 milioane lei au fost trimisi in judet pentru reabilitarea obiectivului.

"2,5 milioane lei au venit in Maramures pentru reabilitarea Casei Memoriale George Pop de Basesti. In repetate randuri, am luat cuvantul in Parlamentul Romaniei, cerand Guvernului PSD alocarea de fonduri, in vederea salvarii de la ruina a unuia dintre simbolurile Unirii de la 1918", mai mentioneaza deputatul Todoran.

Catalin MAN

Comandat: Partidul Miscarea Populara Maramures
Cod mandatar financiar: 11200012

Articolul Deputatul Adrian Todoran a reusit: "Casa George Pop de Basesti a fost reabilitata" apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Prognoza METEO: Vreme inchisa si temperaturi tot mai scazute in urmatoarele zile
Citeste
SCRISOARE DESCHISA – "Dragi autoritati judetene (CJSU, Prefectura, DSP): Partidul Comunist ne-a vrut tunsi, voi ne vreti tampiti”
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.