DEPUTAT VIORICA CHERECHES: "Ministrul Sanatatii viciaza Sanatatea romanilor!"

In fiecare zi, noi decese provocate de virusul gripal. Numarul in crestere al mortilor este o consecinta a superficialitatii si a lipsei de profesionalism a ministrului Sanatatii. Anunturile haotice, panica in randul populatiei si inchiderea scolilor sunt strategiile si politicile sanitare ale unui contabil care vremelnic conduce Ministerul Sanatatii. Oare unde sunt specialistii din Minister?

Contabilizarea cazurilor de deces prin gripa este o prioritate pentru ministrul Sanatatii care nu s-a preocupat din timp de  informarea, educatia sanitara, prevenirea si vaccinarea populatiei.

O pata neagra a PSD Maramures care a recomandat si sustinut o persoana obisnuita sa isi acopere cu un halat alb neputinta de a gestiona Sanatatea romanilor.

In ultimele zile, acest ministru nu face decat sa numere decese ca si cum ar inventaria copacii din padure, o tara profesionala pentru care nu exista vaccin.

Cantitatea insuficienta de vaccin gripal din judete, inconsecventa declaratiilor oficiale in privinta epidemiei de gripa ne demonstreaza ca Sanatatea romanilor este viciata de o persoana care nu are nimic in comun cu domeniul Sanatatii.

Viorica Chereches,
deputat liberal de Maramures

Case ingropate de nameti in borsa si firiza
Citeste
Doi barbati din Armenia, opriti la Rona de Sus din drumul ilegal spre Spatiul Schengen
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.