DEPUTAT DR. VIORICA CHERECHES: "Romania are nevoie de stabilitate si continuitate. Alaturi de Klaus Iohannis pentru o Romanie normala!"

DEPUTAT DR. VIORICA CHERECHES  Schimbarile profunde de pe scena politica si sociala la care am asistat in ultima perioada mi-au intarit convingerea ca Romania are nevoie acum mai mult decat oricand de stabilitate si continuitate. Insasi esenta liberalismului consta in promovarea unor schimbari, dar care trebuie sa tina cont de conditiile istorice nou aparute si, mai ales, de libertatea economica si politica a individului in relatia cu statul.

Prin succesul motiunii de cenzura am reusit sa castigam o lupta, dar nu razboiul. Am aratat ca putem sa fim uniti daca avem un scop comun, o Romanie normala.

Partidul National Liberal il sprijina pe presedintele Klaus Iohannis pentru inca un mandat, pentru continuitatea  proiectelor de tara, pentru  durabilitate.

S-a dat startul campaniei electorale si ne asteapta o luna de munca sustinuta. Opozitia nu mai are nimic de pierdut si va actiona mai apasat decat in alte dati probabil, asa ca va indemn sa renuntati la orgolii personale pentru a ne indeplini un scop comun, Klaus Iohannis reales presedinte! Fiecare membru al PNL Maramures este important, fiecare trebuie sa-si aduca partea lui de contributie in aceasta campanie, indiferent de pozitia pe care o are in partid. Ne asteapta mai multa responsabilitate, mai mult efort, mai multa seriozitate si mai multa munca, dar rezultatele pot fi pe masura.

Sunt un medic dedicat oamenilor si in aceasta campanie mi-as dori ca fiecare sa fie alaturi de noi pentru un tel comun: Klaus Iohannis presedinte, iar Partidul National Liberal sa guverneze Romania bine, respectand principiile liberale!

Lucrurile nu se pot intampla peste noapte si teama de schimbare nu trebuie subestimata, dar daca vom ramane uniti vom reusi sa construim pentru Maramures, pentru romani. Trebuie sa gandim pentru viitor, nu pentru astazi, trebuie sa gandim pentru copiii si nepotii nostri, sa transformam Romania din tara asteptarilor mari si a realizarilor mici intr-o tara cu proiecte finalizate.

Facem scut in jurul presedintelui nostru, OMUL de stat Klaus Iohannis pentru a-i asigura succesul la alegerile din luna noiembrie.

 

Dr. Viorica Chereches,

Deputat PNL de Maramures

Astazi padurarul omorat in padurea rogozului va fi inmormantat in satul natal, borcut
Citeste
Un numar mare de politisti maramureseni au donat ieri sange
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.