DEPUTAT DR. VIORICA CHERECHES: "Maramuresenii pretuiesc valorile liberale si voteaza pentru o Romanie normala!"

DEPUTAT DR. VIORICA CHERECHES Maramuresenii au aratat duminica, 10 noiembrie, ca sunt uniti pentru o Romanie normala. Procentul mare obtinut de liberali in Maramures, in primul tur al alegerilor, este meritul tuturor celor care au muncit in aceasta campanie electorala, de la prima semnatura pe liste pana la numaratoarea finala a voturilor.

Rasplata acestui efort a fost prezenta lui Klaus Iohannis in mijlocul nostru, dar si mai mare va fi bucuria duminica viitoare la inchiderea urnelor.

Victoria liberala va fi una meritata si pentru ea s-a muncit mult, dar inca nu s-a terminat. Mai avem o saptamana de campanie electorala in care trebuie sa fim om la om pentru ca Romania sa devina tara cu proiecte finalizate, nu tara asteptarilor mari si a realizarilor mici.

Klaus Iohannis nu a ales intamplator Maramuresul pentru startul campaniei electorale in cel de-al doilea tur de scrutin. Este un semn de pretuire pentru maramureseni si pentru tinerii baimareni care ieri si-au sustinut candidatura pentru titlul de Capitala Europeana a Tineretului in 2022.

Va astept duminica, 24 noiembrie, sa votam pentru o Romanie normala!

 

Dr. Viorica Chereches,
deputat PNL de Maramures

Doi ucrainieni cercetati pentru contrabanda si mii de pachete cu tigari confiscate
Citeste
Preotii recomanda abtinerea de la site-urile de socializare
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.