DEPUTAT DR. VIORICA CHERECHES: "Baia Mare, "inima verde" a judetului a ajuns intre primele 10 orase, cele mai frumoase din Romania"

Un gest initiat anul trecut alaturi de copiii din comunitatea baimareana, dar si de Doamnele liberale il voi pastra an de an. Ne-am bucurat impreuna cu copiii de la Scoala Gimnaziala "Octavian Goga" de o lectie de educatie civica in Parcul "Regina Maria".

In semn de pretuire pentru valorile culturii romanesti, copiii au plantat flori in jurul busturilor lui Mihai Eminescu, Mihail Sadoveanu, Lendvay Marton, Ion Luca Caragiale si George Cosbuc.

Bucuria a fost intregita de lacul din mijlocul parcului unde pestii multicolori si nuferii infloriti vor fi amintiri de neuitat pentru multe generatii de copii.

Parcul "Regina Maria" este o oaza de liniste care aduna multi copii din oras si le da posibilitatea sa se joace, sa admire flori, copaci, veverite, pesti, un loc binecuvantat pentru toti baimarenii.

Baia Mare, "inima verde" a judetului a ajuns intre primele 10 orase, cele mai frumoase din Romania.

M-as bucura ca elevii de la scolile baimarene sa fie prezenti in toate parcurile orasului, sa invete la lectiile de stiinte ale naturii biodiversitatea si sa-si petreaca acolo timpul pentru a recunoaste toate speciile de plante si frumusetile naturale ale orasului Baia Mare.

 

Dr. Viorica Chereches,
deputat de Maramures

Cinci miliarde de dolari, amenda propusa pentru Facebook
Citeste
Atentie maramureseni: Informare meteorologica de ultima ora
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.