Depistat de doua ori conducand fara permis, alcoolemii record in cavnic si baia sprie

In baza probatoriului administrat, politistii din Baia Sprie au dispus retinerea pentru 24 de ore a unui tanar de 22 de ani din oras, cercetat pentru conducere fara permis.
Initial, tanarul a fost depistat de politisti la data de 09 septembrie a.c., in timp ce conducea un autoturism fara a detine permis. Duminica, 20 octombrie, in timp ce efectuau activitati de patrulare, politistii l-au observat din nou, pe acelasi tanar, in timp ce conducea un autoturism pe strada Ignisului din oras. La momentul respectiv nu a oprit la semnalele politistilor, fiind urmarit si prins la scurt timp pe strada Campului din oras.
Ieri, 22 octombrie, acesta a fost retinut pentru 24 de ore si depus in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al I.P.J. Maramures, urmand a fi prezentat instaneti cu propunere de arestare preventiva.

Politistii continua cercetarile pentru documentarea intregii lui activitati infractionale.

Alcoolemii record constatate ieri de politisti

Teoretic, toti soferii stiu ca alcoolul la volan este interzis. Practica insa, vine sa confirme faptul ca unii soferi ignora aceasta regula, conducand autoturisme pe drumurile publice in stare avansata de ebrietate. Ieri au fost constatate doua astfel de cazuri.
Recordul zilei: 1.45 mg/l alcool pur in aerul expirat. Este vorba despre un tanar de 32 de ani, din Cavnic, care nici nu detine permis de conducere.
In incercarea lui de a conduce un autoturism pe strada Zmeurei, din Cavnic, acesta a acrosat o autoutilitara cu care se efectuau lucrari de asfaltare.
Politistii continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fara a poseda permis de conducere si cu o alcoolemie in sange mai mare de 0.80 g/l alcool pur in sange.

Tot ieri, politistii din Baia Sprie care efectuau activitati de supraveghere a traficului rutier pe raza localitatii Surdesti, au oprit pentru verificari un autoturism condus de un barbat de 56 de ani, din Cavnic. Intrucat emana halena alcoolica, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1.14 mg/l alcool pur in aerul expirat. Barbatul a fost condus la spital unde i-au fost recoltate probe de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.
Si in acest caz politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile urmand a dispune masuri legale.

32 de autovehicule conduse pe raza orasului Dragomiresti, verificate de politisti

Marti, 22 octombrie, politistii orasului Dragomiresti impreuna cu cei din cadrul Sectiei 2 Politie Bogdan Voda au organizat o actiune, in colaborare cu reprezentanti ai Registrului Auto Roman Maramures, pe D.J.186.
In cadrul activitatilor au fost oprite pentru verificari 32 de autovehicule, iar pentru neregulile constatate au fost aplicate 10 sanctiuni contraventionale, in valoare de aproximativ 3500 de lei.
Totodata, ca masura complementara, politistii au ridicat patru certificate de inmatriculare.

Elevii de la doua licee din Sighetu Marmatiei au primit sfaturi de la politisti
Citeste
Inca o maramureseanca agresata de sot
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.