DEFICIENtE: Sincope constatate la lucrarile executate pe drumurile judetene de pe Valea Izei

Oamenii din localitatea Stramtura au solicitat prezenta presedintelui Consiliului Judetean Maramures, Ionel Bogdan, in localitatea lor. Acestia sustin ca, in zilele cu ploi torentiale, podul de pe Valea Boia nu face fata debitului de apa si le inunda gospodariile. Avand in vedere ca in zona se executa lucrari de reabilitare a Drumului Judetean 186, oamenii au cerut ca Podul Boii sa fie consolidat.

Ionel Bogdan impreuna cu primarul comunei Stramtura, Ioan Pasere, au facut o vizita in teren. "Este vorba despre deficiente legate de infrastructura. Am cerut executantului lucrarii, Autotehnorom SRL, sa gaseasca solutii rapide pentru acest pod, sa fie dimensionat corect si sa realizeze lucrari de calitate", a precizat presedintele Consiliului Judetean Maramures.

Ionel Bogdan a continuat vizita de lucru pe Valea Izei, in localitatea Bogdan Voda. Si aici au fost identificate sincope la lucrarile de infrastructura. "Am discutat despre acestea cu primarul Anuta Bizau si cu localnicii. Lucrarile la drum au fost suprapuse peste cele de apa si canalizare, rigolele nu sunt finalizate, vine iarna si drumul devine un pericol pentru soferi si localnici. Am solicitat de urgenta executantului sa puna in siguranta drumul, sa il semnalizeze corespunzator pentru ca viata oamenilor sa nu fie pusa in pericol pe acest tronson de drum", a punctat Ionel Bogdan.

Presedintele Consiliului Judetean a subliniat ca nu accepta ca lucrarile la drumurile judetene executate in Maramures sa se faca de mantuiala. Astfel de controale privind calitatea lucrarilor precum si respectarea termenelor asumate prin contractele de executie vor fi efectuate in permanenta.

Articolul DEFICIENtE: Sincope constatate la lucrarile executate pe drumurile judetene de pe Valea Izei apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Maramureseanca Madalina Andrada Toporas, mesagerul lui Mos Nicolae. Sa o ajutam sa faca fericiti cat mai multi copii
Citeste
Strat generos de sare pe un bulevard din Bucuresti, desi nu e polei si nu a nins
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.