DEALUL HERA: O femeie din Viseu de Jos s-a rasturnat cu masina pe plafon

Ieri, 23 noiembrie, politistii Sectiei 6 Politie Rurala Sarasau, au fost sesizati despre faptul ca pe DN 18 Dealul Hera, o masina s-a rasturnat pe plafon.
Din primele cercetari efectuate s-a stabilit ca o femeie in varsta de 45 de ani din Viseu de Jos, care conducea autoturismul dinspre Sighetu Marmatiei spre Petrova, intr-o curba deosebit de periculoasa la stanga, a pierdut controlul volanului si a patruns pe contrasens intrand in santul din beton de pe partea stanga a directiei de deplasare, dupa care s-a rasturnat pe plafon.
In urma accidentului conducatoarea auto a suferit leziuni usoare si a primit ingrijiri medicale. Ea nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice.

*****

Sapte certificate de inmatriculare retinute de politisti la Ocna Sugatag

In cadrul unei actiuni derulata ieri, 23 noiembrie, de politistii Sectiei 5 Ocna Sugatag impreuna cu reprezentanti ai Registrului Auto Roman, au fost verificate in trafic 24 de autoturisme care circulau pe drumurile publice de pe raza Sectiei.
Intrucat 15 dintre conducatorii auto opriti pentru control au savarsit diverse contraventii mentionate de O.U.G. nr 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, actiunea s-a soldat si cu amenzi in valoare totala de aproape 6.000 de lei.
Totodata, fiind verificate si aspecte ce tin de starea tehnica a autoturismelor puse in circulatie, in sapte cazuri s-a impus luarea masurii complementare de retinere a certificatelor de inmatriculare.

Articolul DEALUL HERA: O femeie din Viseu de Jos s-a rasturnat cu masina pe plafon apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Pentru dezvoltare: Aeroportul International Maramures va avea un nou terminal pentru pasageri. Investitia este de peste 300 milioane de lei si va fi gata in doi ani
Citeste
Record de pacienti COVID la ATI. Peste 1.200 de bolnavi sunt in stare grava
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.