De la 1 septembrie, Serviciul de buletine se muta la sediul Primariei Baia Mare

Sediul prea mic si insalubru in care functioneaza de ani de zile Serviciul Public Comunitar de Evidenta a Persoanelor Baia Mare atrage nemultumirea cetatenilor, insa este si un punct prioritar pe lista de probleme de rezolvat a primarului Catalin Chereches. In urma eficientizarii utilizarii spatiilor pe care le detine autoritatea locala, acest serviciu va fi mutat in Sala Europa a Primariei Baia Mare, dupa ce noua locatie va fi dotata cu tot ceea ce este necesar.

Baimarenii care au nevoie de serviciile care tin de evidenta persoanei, buletine, dar si angajatii serviciului, vor avea in urma acestei mutari conditii decente si moderne. Anuntul a fost facut de catre primarul municipiului Baia Mare, Catalin Chereches, in cadrul sedintei extraordinare a Consiliului Local de joi, 11 iulie 2019.

"Degrevand sediul municipiului Baia Mare de anumite structuri pe care le mutam in viitorul Centru de Dezvoltare si Investitii a Municipiului Baia Mare, in aceasta cladire se vor muta colegii nostri care administreaza evidenta populatiei, respectiv colegii nostri care, asa cum bine stiu baimarenii, fac buletine intr-un sediu absolut impropriu. Cu aceasta ocazie, eu consider ca la 1 septembrie putem sa facem functional acest centru pentru emiterea actelor de identitate chiar aici, in Sala Europa".

Sala Europa este sala de sedinte a Consiliului Local Baia Mare. Consiliul isi va muta activitatea in sala de conferinte din cladirea Millenium 1 din Centrul istoric al orasului, unde au mai fost tinute astfel de intruniri cu diverse ocazii.

 

ActualMM

Cinci maramureseni s-au ales co dosare penale pentru infractiuni rutiere
Citeste
Debirocratizare: romanii vor putea depune online cereri pentru buletine, pasapoarte si permise de conducere
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.