De dragobete, hai sa iubim moroseneste! eveniment de senzatie pentru toti indragostitii din romania!

Uita de Valentin s Day, uita de americanisme sau alte sarbatori importate! Noi, maramuresenii, noi romanii, nu importam! Noi avem traditii senzationale. Trebuie doar sa ne amintim de ele! Trebuie doar sa le punem in valoare! De Dragobete, in 24 februarie, va invitam sa iubiti moroseneste! Alex si Luminita Muresan se vor ocupa de tot pentru ca totul sa fie perfect! Iar site-ul nostru ii va sustine neconditionat!

Evenimentul "Iubeste Moroseneste" a fost creat din dragoste fata de Maramures, traditie si oameni. Cand ajungi sa porti o singura data aceasta haina, nu mai vrei sa te desparti de ea. Cei din jur zambesc si se topesc de fericire. O pata de culoare si bucurie. Asta ne dorim la evenimentul nostru. Cine il organizeaza ? Noi doi: Alex si Luminita Muresan. De ce ? Pentru ca suntem topiti dupa traditie si joc si vrem sa impartasim bucuria noastra cu voi. Unde? La Ghitta Hotel Restaurant -Recea. Cand ? 24 Februarie .Cine poate sa vina? Oricine din timp. In apropierea evenimentului sigur nu vom mai avea locuri. Surprize ? Multe de tot!.Rezervari tel :
0754877138 #iubestemoroseneste

"Cand ai sentimentul ca toata viata ai trait-o, doar ca sa te intorci la un singur vis…Si daca ar fi sa renunt la tot: as canta, as dansa si as imparti tot ce am celor de aproape. As ramane o lumina in sufletele voastre si atat. Eu am trait tot ce s-a putut trai si simti. Iubirea si pasiunea sunt singurele sentimente care mai conteaza pentru mine. Eu respir, traiesc, vorbesc si iubesc moroseneste. Fericirea din ochii mei este doar meritul lui Dumnezeu. #iubestemoroseneste" sunt cuvintele scrise de managerul Elsyline – Advertising Agency din Baia Mare, organizatorul acestui eveniment.

www.vasiledale.ro este partner media!

Duminica va fi cea mai calda zi a inceputului de an
Citeste
Un morman de fiare! bmw-ul a fost distrus in totalitate
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.