De 18 ani in Romania, Selgros Cash & Carry da startul excelentei in gastronomie

Adaugat in categoria Actualitate
Actualizat

Selgros Cash & Carry Romania este unul dintre cei mai importanti jucatori de talie europeana din comertul autohton si a intrat pe piata romaneasca in 2001, prin deschiderea primului magazin in Brasov, unde se afla si sediul administratiei centrale, reteaua extinzandu-se apoi de la an la an. In prezent, la nivel national, Selgros detine 22 de magazine prezente in marile orase, 3 dintre acestea fiind operate pe un format mic, de circa 4.000 mp, restul fiind pe formatul clasic. Ultimul trimestru al anului 2019 se incheie pentru Selgros in expansiune, prin deschiderea unui nou magazin la Baia Mare, cu un format nou de 6.000 mp.

In 2011, Selgros a intrat in portofoliul Transgourmet Holding AG, a doua cea mai mare retea B2B si food service din Europa, cu operatiuni in sapte tari europene: Elvetia, Franta, Germania, Austria, Polonia, Romania si Rusia. Cu sute de mii de clienti, mii de furnizori si comunitati puternice locale, Selgros este partenerul de incredere al gastronomilor, comerciantilor si micilor intreprinzatori particulari, precum si al clientilor finali, asigurand pentru acestia atat cele mai bune servicii cat si un sortiment bazat pe calitate si prospetime.

Serviciile personalizate de distributie pentru clientii gastronomi, accesul facil in magazine, inclusiv al clientilor finali, cu ajutorul cardului Selgros si lansarea aplicatiei sunt doar cateva dintre obiectivele realizate in ultimii ani pentru implementarea unei strategii orientate constant catre nevoile consumatorilor nostri. In prezent ne deservim clientii gastro prin intermediul a 19 puncte de distributie, pozitionate strategic pentru a acoperi aproape intreg teritoriul tarii si lucram la optimizarea proceselor aferente acestui serviciu.

Cel mai recent dintre conceptele proprii Selgros, ce au facut de-a lungul timpului deliciul oricarui pasionat de bunataturi, este Bistro Gourmet. Un spatiu amplasat in incinta magazinului Selgros Brasov, care ofera zi de zi spectacole culinare live, prin care produsele si ingredientele achizitionate, se transforma prin maiestria chefilor, in delicii greu de refuzat.

In acelasi timp, magazinul din Baia Mare are integrat un spatiu destinat gurmanzilor, in care binecunoscutele concepte Pauza Mica si Bistro Gourmet se completeaza, oferind o experienta gastronomica deosebita celor care ne viziteaza magazinul. Bistro Gourmet din Baia Mare este a doua unitate de acest gen deschisa de Selgros, proiectul pilot lansat la Brasov anul trecut bucurandu-se de un succes deosebit.

Bistro Gourmet face dovada faptului ca oferta noastra de produse de calitate superioara, destinata indeosebi profesionistilor HoReCa, acopera inaltele exigente ale bucatariei de top si ca se poate gati haute-cuisine exclusiv cu produse Selgros, la preturi competitive atat la raft cat si pe farfurie. Conceptul are la baza cel mai dur test de validare – cel al clientilor nostri si al calitatii produselor marca proprie Transgourmet .

Calitate si prospetime pentru pasionatii de bunataturi

Selgros a implementat un sistem complex de asigurare a calitatii si sigurantei produselor alimentare, definit de standardul european ISO 22000. Controlul calitatii tuturor produselor si serviciilor este un proces continuu in cadrul companiei, care se desfasoara pe tot parcusul fluxului intern, de la alegerea furnizorilor pana la receptia marfii, conditiile de pastrare, aspectul general si inchiderea ciclului prin facturare.

Exigenta proceselor interne existente se reflecta in calitatea produselor si a serviciilor oferite, clientii nostri beneficiind de o gama variata de produse, de preparatele din carne, de cea mai buna calitate din raioanele de Carmangerie Proprie si serviciile specializate de consiliere.

Varietatea de produse si servicii nu se limiteaza doar la raioanele de carne, in cadrul magazinelor existand si pescarii cu o varietate de specii de peste, provenind din diferite tari. Fiecare Pescarie Selgros ofera servicii de eviscerare, curatare si filetare gratuite, cu respectarea normelor in vigoare.

Pasiunea Selgros reflectata in serviciile si produsele oferite nu se opreste la nivel de magazin, ci merge mai departe, inspirand atat profesionistii cat si pasionatii in tainele artei gastronomice.

Selgros, pentru profesionisti si pasionati de bunataturi.

Cadouri, surprize, premii, preturi atractive, o gama variata de produse toate la Marea Deschidere a magazinului Casa Rusu din Baia Mare.
Citeste
Primarul Chereches a distins, la 25 de ani de activitate neintrerupta, directorul si coregraful Ansamblului National Folcloric "Transilvania" in cadrul evenimentului "Crezul lor, Romania noastra"
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.