Cursa wizz-air debrecen – paris a luat foc

Pasagerii cursei Wizz-Air Debrecen – Paris au fost debarcati pe tobogane din avion dupa ce pilotii au anulat decolarea.

Se pare ca ar fi vorba despre un incendiu la bordul aeronavei.

Zeci de pasageri din Satu Mare si Maramures erau in aeronava.

Pasagerii au fost dusi in terminal.

Actualizare

Conform surselor noastre se pare ca focul ar fi izbucnit in coada avionului AIRBUS A320 la generatorul APU . Din acest motiv toti pasagerii au fost evacuati pe usa din fata a aeronavei.

Conform cititorului nostru care a trimis imaginile video marea majoritate a pasagerilor sunt din Romania.

ACTUALIZARE 2

Presa din Ungaria a preluat stirile noastre si au publicat si comunicatul companiei Wizz-Air.

"Wizz Air confirma ca zborul sau W6 7867 de la Debrecen la Paris-Beauvais la 4 ianuarie a trebuit sa anulat in timpul unei degivrari pe aeroportul Debrecen, dupa ce echipajul de la sol si pompierii aeroportului au raportat un posibil incendiu in spatele aeronavei. Personalul a evacuat pasagerii de la usile din fata glisante urmand protocolul obisnuit. Toti pasagerii au iesit in siguranta de pe punte. Serviciul de pompieri de la aeroport si personalul de intretinere au inspectat minutios avionul si au confirmat ca nu a avut loc niciun incendiu, doar lichidul de degivrare inghetat pentru a da impresia de fum.

Pasagerilor li se va asigura cazare si masa de catre Wizz Air. Zborul a fost reprogramat maine dimineata , la fel ca zborul de intoarcere de la Paris-Beauvais la Debrecen. Personalul a urmat instructiunile si a descarcat aeronava intr-o maniera profesionala. Wizz Air isi cere scuze sincer pentru inconveniente, dar siguranta pasagerilor, a personalului si a aeronavei noastre ramane cea mai mare preocupare a noastra. "

Accident cumplit: Victima nu a avut nicio sansa
Citeste
Un sofer a intrat azi-noapte cu masina intr-un gard de beton, in zona pietei, apoi a fugit
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.