Curg dosarele penale pentru infractiunile constatate in trafic

Ieri, 5 martie, politistii maramureseni au intocmit din nou dosare penale pentru infractiunile constatate in trafic. In Recea, politistii au oprit pentru control un autoturism care circula dinspre Baia Mare spre Dej pe DN 1C, in localitate. Politistii au identificat la volan un barbat de 47 de ani, din Miresu Mare, iar in urma verificarilor efectuate s-a constatat faptul ca autoturismul avea numerele provizorii expirate din luna februarie.
Totodata, politistii din Tautii Magheraus si cei de la Sectia 4 Politie Rurala Leordina, in timp ce efectuau controale in trafic, au depistat un tanar de 26 de ani din Prahova respectiv unul de 29 de ani din Repedea, care au condus autoturisme pe drumurile publice din judet fara a detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Deoarece tanarul de 26 de ani emana halena alcoolica, a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat o valoare de 0,29 mg/l alcool pur in aerul expirat. In toate cauzele au fost intocmite dosare penale si se continua cercetarile.

Ieri, 5 martie, ora 10.00 un barbat in varsta de 74 de ani, din Copalnic, a condus un autoturism, proprietate personala, pe strada Berzei din Baia Mare. Cand a ajuns la intersectia cu strada Mihai Eminescu nu a respectat semnificatia indicatorului "Presemnalizare intersectie in sens giratoriu", a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune cu un autoturism condus regulamentar de catre o femeie in varsta de 32 de ani din Sisesti.
In urma accidentului a rezultat avarierea celor doua vehicule si vatamarea corporala a conducatoarei auto care a fost transportata la spital, unde a ramas internata.
Ambii conducatori auto au fost testati cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur in aerul expirat, in ambele cazuri.
In cauza s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de vatamare corporala din culpa si se continua cercetarile.

foto
Citeste
Un tanar va sta dupa gratii pentru furt calificat, un altul pentru tentativa de omor
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.