Cum parcheaza doua politiste la borsa? 

Alte fotografii si mesaje ne parvin din micutul orasel de la poalele masivului Pietrosul Rodnei. Si de aceasta data cititorii nostri ne arata modul in care se parcheaza pe strazile orasului, adeverindu-se faptul ca fiecare isi lasa autoturismul cam pe unde-l "taie capul"!

Numai ca de aceasta data un cititor a surprins tocmai una dintre autospecialele de interventie ale Politiei Orasului Borsa. Politia Nationala!

Conform cititorului nostru la volan era o domnisoara politista. In dreapta, tot o domnisoara politista. Cele doua agente ere insotite de cine credeti? Tocmai de un viitor politist – elev aflat in practica la Politia Orasului Borsa.

Politistele si elevul au lasat autospeciala de interventie parca pe strada Nordului, langa sediul Renel, desi in zona indicatoarele amplasate nu le permitea acest lucru: trecere pentru pietoni, parcarea interzisa, oprirea interzisa. Nu stim ce urgenta au avut pentru ca, asa cum scrie cititorul nostru, semnalele acustice sau luminoase NU ERAU IN FUNCTIUNE.

 

Preluare baiamare24.ro

Maramuresean prins cu ecstasy in ianuarie, condamnat la inchisoare cu suspendare
Citeste
De ce nu va fi sarbatorit in acest an Sfantul Gheorghe pe 23 aprilie
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.