Cum au inceput micii participanti la trafic saptamana de vacanta

In uniforma la serviciu, parinti acasa, politistii sunt disponibili pentru fiecare activitate legata de siguranta, mai ales cand vine vorba despre copii!
Ieri, 28 octombrie, politistii de proximitate din cadrul Politiei municipiului Baia Mare s-au mobilizat pentru a se intalni cu un grup de copii care, chiar si in vacanta si-au dorit sa afle cateva aspecte legate de munca politistilor si sa invete lucruri care sa-i fereasca de neplaceri. Astfel, copii prezenti in centrul Clic Art au inceput saptamana de vacanta cu o lectie despre siguranta.

In cadrul activitatii Prietenul meu, politistul! micii participanti la trafic au invatat semnificatia semnelor de circulatie, cum sa se deplaseze pe drumurile publice astfel incat sa ajunga de fiecare data in siguranta la destinatie, dar si ce reguli trebuie sa respecte in autoturisme, ca pasageri.

Bucuria si emotiile lor au fost mai vizibile in momentul in care au avut prilejul sa vorbeasca prin statie sau sa porneasca sirena autospecialei de politie.

Dragi copii, nu va puteti imagina cat de importanta este siguranta voastra pentru noi! Va reamintim ca pe langa faptul ca ne place sa petrecem timp cu voi si sa va invatam lucruri care va pot feri de neplaceri, este extrem de important sa fiti atenti cand circulati pe strada si sa puneti in aplicare regulile invatate!

Urmariri in trafic, sicanari si amenintari cu moartea
Citeste
Moarte suspectA In baia mare / actualizare – a stat cu fratele mort in casa mai multe zile
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.