Cu ochii in telefon, sefa biroului vamal sighet s-a infipt cu masina direct in bariera cfr

Sefa Biroului vamal de frontiera Sighetu Marmatiei, Lidia Muresan, a provocat un accident de circulatie din cauza neatentiei la volan. Lidia Muresan butona telefonul cand a intrat cu masina institutiei intr-o bariera a CFR.

Potrivit IPJ Maramures, accidentul s-a produs miercuri, 15 ianuarie, in jurul orei 22.00, pe strada Nicolae Titulescu din Sighet Marmatiei.

"O femeie care conducea un autoturism a efectuat activitati de natura a-i distrage atentia, a pierdut controlul volanului si a intrat in coliziune cu bariera statiei CFR. Nicio persoana nu a fost ranita. Conducatoare auto a fost sanctionata contraventional conform prevederilor OUG 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice", transmit politistii maramureseni, potrivit sighet247.ro.

In urma accidentului au rezultat avarierea autoturismului si a barierei CFR.

Contactata telefonic de Sighet 247, Lidia Muresan a declarat ca la momentul producerii accidentului, iluminatul public nu functiona. Din cauza intunericului si a cetii pur si simplu nu a observat ca bariera era inchisa. Totodata, a mai declarat ca accidentul a fost unul minor si ca telefonul era cuplat pe sistemul bluetooth al masinii.

Comenteaza cu Facebook

Un tir a intrat in gardul Universitatii Tehnice din Cluj-Napoca
Citeste
"o mare lovitura data economiei Maramuresului"
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.