Cu F.I.C-BROKER AGENT DE ASIGURARE economisesti timp si bani. Zilnic, 12 ore la dispozitia clientilor, la Vivo Mall, intre 10.00

ASIGURARI SI INMATRICULARI BAIA MARE    De voie, de nevoie, toti avem nevoie de serviciile unei firme de asigurari, fie ca vorbim despre bunurile pe care le detinem si care trebuie asigurate, masini care trebuie inmatriculate, fie de RCA sau alte situatii care necesita o vizita la o societate de profil. Multi dintre noi, cei care avem un program de munca de 8 – 10 – 12 ore intampinam probleme cand avem de rezolvat una alta, asta deoarece majoritatea entitatilor au program fix care se suprapune cu orele pe care noi le petrecem la job. Asta nu mai este, insa, o problema de cand in Baia Mare, la Vivo Mall, avem la dispozitia noastra o echipa tanara si pregatita sa rezolve cu promptitudine, seriozitate si avantajos orice problema avem in domeniul asigurarilor si inmatricularilor. Si toate astea la cele mai bune preturi, in cele mai avantajoase conditii. F.I.C-BROKER AGENT DE ASIGURARE, zi de zi la dispozitia clientilor sai la Vivo Mall, intre orele 10.00 – 22.00.

 

CASCO la pret de RCA

 

Vrei CASCO la pret de RCA? Apeleaza la F.I.C-BROKER AGENT DE ASIGURARE si poti obtine cel mai bun pret si cele mai avantajoase conditii, fie ca vrei sa inchei CASCO pentru 1 an sau doar pentru 6 luni.

 

INMATRICULARI AUTO RAPID, FARA BIROCRATIE EXCESIVA

 

– CONTRACTE AUTO

 

O problema pentru toti cei care vor sa achizitioneze un autoturism, second-hand sau nou, este birocratia excesiva. Pentru maramuresenii care nu isi doresc sa se plimbe prin zeci de birouri, cu dosare dupa ei si fel si fel de taxe care trebuie achitate la diferite ghisee, exista o solutie: F.I.C-BROKER AGENT DE ASIGURARE se va ocupa de tot ce e nevoie pentru ca tu sa-ti inmatriculezi autovehiculul fara batai de cap. De asemenea, oferind consultanta de specialitate dobandita in 15 ani de munca in domeniu, F.I.C-BROKER AGENT DE ASIGURARE poate gasi rezolvare in cel mai scurt timp pentru posibilele piedici care pot sa apara.

 

Program special pentru clienti, de luni pana duminica: in fiecare zi de la 10:00 la 22:00, la Vivo Mall Baia Mare

Desigur, datorita cererii mari in acest domeniu al inmatricularilor si asigurarilor auto, brokerii de asigurari sunt numerosi si, de cele mai multe ori, buni in ceea ce fac. Un plus pe care il aduce F.I.C-BROKER AGENT DE ASIGURARE acestui segment este, insa, unul care compenseaza un mare neajuns in aceasta piata: programul foarte scurt. Indiferent de cate alarme ne programam pe telefon, de cate SMS-uri primim, exista totusi posibilitatea sa uitam sa ne prelungim asigurarea este expirata iar dvs. trebuie sa faceti un drum mai scurt sau mai lung. F.I.C-BROKER AGENT DE ASIGURARE are o solutie si in acest caz, aducand un plus pe piata brokerilor de asigurari din Maramures si nu numai cu un program pliat pe dorintele clientilor: IN FIECARE ZI, de luni si pana duminica, intre orele 10:00 si 22:00.

 

Experienta, seriozitate si clienti multumiti

 

F.I.C-BROKER AGENT DE ASIGURARE este unul dintre cei mai vechi brokeri din Baia Mare. Cu o experienta de 15 ani in domeniu si mii de clienti multumiti, mereu in pas cu cele mai noi oportunitati financiare, FIC Broker de Asigurari este solutia pentru baimarenii si maramuresenii care cauta un partener de incredere pentru rezolvarea problemelor din domeniul asigurarilor.

 

Contact si adresa

 

F.I.C-BROKER AGENT DE ASIGURARE va asteapta la parterul mall-ului Vivo din municipiul Baia Mare, chiar in fata caselor de marcat ale hipermarket-ului Cora, in fiecare zi intre orele 10:00 si 22:00. Pentru orice fel de intrebare/ nelamurire, puteti contacta numarul de telefon 0749945843, iar F.I.C-BROKER AGENT DE ASIGURARE va va oferi un raspuns de specialitate in cel mai scurt timp.

Liga Campionilor
Citeste
Vital SA anunta lucrari de reparatii la reteaua de apa
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.