Cu 9

La festivitatea de acordare a gradului profesional promotiei noiembrie 2018 – septembrie 2019, de vineri, 20 septembrie, de la Scoala de Agenti de Politie Septimiu Muresan din Cluj au luat parte 296 de noi agenti de politie, dintre care 134 de fete si 162 de baieti.

9,90 – cea mai mare medie de absolvire din istoria scolii, a fost obtinuta de agent de politie Adriana Bodis, din judetul Maramures, seful celei de a XVI-a promotii.

La festivitate au participat adjunctul inspectorului general al Politiei Romane – chestor de politie Carmen Camelia Tuicu, Inaltpreasfintitul Parinte Andrei – Arhiepiscopul Vadului, Feleacului si Clujului si Mitropolitul Clujului, Maramuresului si Salajului, subprefectul judetului Cluj – Ioan Alin Danci, primarul municipiului Cluj-Napoca – prof. univ. dr Emil Boc, numerosi reprezentanti ai structurilor de ordine publica locale si judetene, precum si parteneri educationali ai scolii clujene de politie.

Absolventii se vor prezenta la sediul unitatii unde au fost repartizati in data de 30 septembrie 2019. Cei 296 de agenti au fost pregatiti pentru specializarea Ordine Publica.

Infiintata in anul 2004, scoala de politie clujeana a pregatit pana acum sasesprezece serii de elevi si a initiat in cariera trei serii de cursanti, reprezentand peste 4.200 de agenti de politie.

Sursa info si foto: GherlaInfo.ro.

Femeia din ieud care si-a incendiat sotul a fost arestata preventiv
Citeste
Hoti de telefoane, prinsi in Baia Mare
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.