Cruzime fara margini: Catelusa batuta crunt si abandonata pe calea ferata, la iesirea din Baia Mare. Cazul este anchetat de politie (FOTO)

Caz de cruzime incredibila in Baia Mare. O catelusa a fost batuta crunt de persoane necunoscute si lasata sa moara cu capul pe calea ferata. A fost gasita duminica, 11 octombrie, in jurul orei17.00, pe centura municipiului Baia Mare, la iesirea catre Satu Mare.

Catelusa a fost preluata si dusa la medic, insa specialistii nu i-au dat nicio sansa de supravietuire. Avea craniul distrus, traheea perforata si multe alte leziuni grave. Din aceste motive, medicii au decis sa o eutanasieze. In cursul zilei de marti, 12 octombrie, se va face autopsia, pentru a se stabili cum s-au produs ranile.

Situatia a fost scoasa la iveala de vlogger-ul Mihai Taranu. "Cum ai putut ma, fiinta cu constiinta, sa rupi in bataie catelusa asta si dupa sa o abandonezi cu capul pe o cale ferata langa Baia Mare sa o omoare trenul? Cum?!!! Esti un nimic, esti pur si simplu un nimic. Ti-ai varsat nervii sau te-ai amuzat cum sufera? Esti un bolnav psihic. Recompensa! Oferim 2.000 de lei persoanei care ne poate duce la prinderea criminalului. Un alt catel a stat langa ea si o o pazea. Groaznice imagini", a scris vlogger-ul.

DirectMM.ro a contactat reprezentantii IPJ Maramures. "Politia s-a sesizat cu privire la postarea aparuta intr-unul din mediile de socializare, referitoare la un catel lovit, gasit pe calea ferata ce intersecteaza soseaua de centura a municipiului Baia Mare si va efectua verificari in vedere stabilirii circumstantelor producerii evenimentului, identificarii autorului si aplicarii masurilor legale", a declarat, la solicitarea DirectMM.ro, Ionela Cozma, purtatorul de cuvant al IPJ Maramures.

Ca o mentiune, o persoana care chinuie animalele nu numai ca este pasibil de a fi pedepsit aspru de lege, dar si are, cu siguranta, unele tulburari comportamentale, explica specialistii. Iar o astfel de persoana poate recurge la violenta extrema si cu alte ocazii, iar victimele pot fi omenesti. Trebuie sa spunem faptul ca astazi, 12 octombrie, inainte de pranz, politistii s-au deplasat la fata locului si au inceput ancheta. Va vom tine la curent cu derularea cercetarile, intrucat astfel de gesturi de cruzime nu trebuie sa se mai repete!

DirectMM.ro

Caz sfasietor in Baia Mare. Caine maltratat si abandonat pe calea ferata, pe centura municipiului. Politia s-a sesizat si a inceput ancheta
Citeste
Coronavirus in Maramures: 59 cazuri noi in 24 de ore, total - 2.577
Citeste
Articol preluat de pe directmm.ro. Citeste tot articolul aici.