Cristian Niculescu Tagarlas: Proiectele de dezvoltare a municipiului Baia Mare vor fi prioritare pentru parlamentarii liberali

Municipiul Baia Mare are nevoie de proiecte de dezvoltare care sa sustina economia pe plan local, sa atraga investitori in zona si, implicit, sa imbunatateasca calitatea vietii baimarenilor.

Proiecte pentru Maramures

Reabilitarea soselei de centura Baia Mare, dezvoltarea unui parc industrial, crearea de noi locuri de munca si posibilitatea de dezvoltare a tinerilor pe plan profesional si aici, la ei acasa, sunt cateva dintre obiectivele principale ale administratiei liberale care vor fi sustinute si la nivel parlamentar de echipa liberala.

Ionel Bogdan, presedinte PNL Maramures, a inceput toate demersurile pentru ca realizarea drumurilor expres sa fie posibila. Drumul expres Baia Mare - Satu Mare, si drumul expres Baia Mare - Jibou vor conecta judetul Maramures la reteaua nationala si europeana de autostrazi si odata realizate vor avea o contributie esentiala in procesul de dezvoltare a judetului si a cresterii nivelului de trai al maramuresenilor.

"Baia Mare are nevoie de o schimbare in bine. Este de neacceptat ca municipiul nostru sa nu aiba la ora actuala nici macar un parc industrial. Baimarenii au nevoie de locuri de munca mai bine platite, de drumuri expres care sa faca legatura intre judetul Maramures si restul tarii, iar tinerii au nevoie de siguranta unui trai mai bun si a dezvoltarii in cariera la ei acasa, in Maramures.

Proiectele de dezvoltare a municipiului Baia Mare sunt prioritare pentru noi. Maramuresul, cu un potential extraordinar de dezvoltare, nu mai poate fi pe lista cu cele mai slab dezvoltate judete si cu cel mai mic salariu mediu pe cap de locuitor.

Noi vom sustine toate proiectele benefice pentru judetul nostru si in Parlamentul Romaniei din sase decembrie si imi doresc ca maramuresenii sa beneficieze de bunastare la ei acasa, alaturi de cei dragi", a declarat Cristian Niculescu Tagarlas, candidat PNL pentru Senat.

O colaborare eficienta intre Guvern liberal - administratie liberala - Parlament majoritar PNL, va aduce dezvoltare si bunastare in Maramures.

PNL Maramures, Cod AEP- 11200025.

Articolul Cristian Niculescu Tagarlas: Proiectele de dezvoltare a municipiului Baia Mare vor fi prioritare pentru parlamentarii liberali apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Tristete la Viseu de Sus: Asistentul medical rapus de COVID-19 a fost condus pe ultimul drum
Citeste
Zece camere de supraveghere amplasate in mai multe locatii din Baia Mare
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.