Cristian Niculescu Tagarlas, avocatul cu experienta indelungata in administratia publica locala: ,,Voi avea o contributie importanta in elaborarea proiectelor de care Maramuresul are mare nevoie"

Cristian Niculescu Tagarlas este un avocat baimarean cu experienta si cu o arie larga de expertiza. Este specializat in contencios administrativ si fiscal, drept civil, drept bancar, consultanta comerciala si fiscala. El face parte din echipa Partidului National Liberal, & o echipa care a demonstrat ca poate face performanta in domeniile in care activeaza si care va sustine implementarea tuturor proiectelor din Planul lui Bogdan.

,,Suntem o echipa puternica si impreuna vom reusi sa ducem Maramuresul in categoria judetelor dezvoltate de la noi din tara. Vom lucra alaturi de conducerea Consiliului Judetean pentru a implementa toate proiectele pe care le-am gandit pentru dezvoltarea Maramuresului. Reusim impreuna!" afirma Cristian Niculescu Tagarlas la momentul la care a hotarat sa intre in batalia electorala.

Parc industrial in locul fostului combinat Cuprom. Dezvoltare, bunastare si locuri de munca bine platite

Cristian Tagarlas, impreuna cu echipa PNL din Parlamentul Romaniei, garanteaza ca vor debloca, din punct de vedere legislativ, toate proiectele care pot duce la investitii serioase. Un astfel de proiect, important pentru dezvoltarea Municipiului Baia Mare, este construirea unui parc industrial in locul fostului combinat Cuprom, care, in prezent, este o ruina.

Vechea conducere PSD a judetului nu a facut nimic pentru a se folosi de acele terenuri pe care se afla in prezent ruinele combinatului, iar dezinteresul lor ne costa scump pe toti.

,,Am in plan sa rezolv aceasta situatie a combinatului Cuprom. Primul pas este sa expropriem terenurile pe care se afla acum vechiul sit, iar mai apoi vom construi aici un parc industrial modern, care sa intruneasca toate standardele europene. Vom crea noi locuri de munca pentru baimareni si pentru oamenii din zona. Cu o majoritate PNL in Parlamentul Romaniei si cu sprijinul Guvernului liberal, vom reusi sa ducem la bun sfarsit toate planurile de dezvoltare pentru Baia Mare si pentru Maramures!"& declara Cristian Tagarlas, aratand angajamentul ferm al PNL pentru proiectele ce vor relansa economia Romaniei.

,,Daca vrem sa dezvoltam Maramuresul, trebuie sa ne folosim de fiecare oportunitate pe care o avem si sa venim cu planuri concrete pentru investitii noi. Obiectivul meu este sa rezolvam problema exproprierilor si sa folosim acest teren pe care se afla Cuprom. Vom construi aici un parc industrial ecologic la standarde europene si astfel vom crea noi locuri de munca pentru maramureseni." a continuat Cristian Niculescu Tagarlas.

Infrastructura este calea catre dezvoltare

Parlamentarii Partidului National Liberal vor sprijini Consiliul Judetean Maramures in realizarea, in parteneriat cu Consiliul Judetean Salaj, constructiei drumului expres Baia Mare - Jibou, un proiect major de infrastructura rutiera pentru judetul nostru.

Acest drum va lega Maramuresul de Autostrada Transilvania, conectand judetul la reteaua nationala de autostrazi. Constructia drumului expres va fi realizata din fonduri europene, prin intermediul Planului National de Relansare si Rezilienta. Studiul de fezabilitate al drumului este estimat la aproximativ 3,5 milioane de euro, iar proiectul propriu-zis va costa aproximativ 350 milioane de euro.

& ,,Avand alaturi un Guvern PNL si o majoritate parlamentara PNL, administratia judeteana din Maramures va reusi sa implementeze proiectele atat de necesare pentru dezvoltarea judetului.", a declarat candidatul liberal.

Pasul urmator, alegerile din 6 decembrie

Partidul National Liberal le propune maramuresenilor cea mai buna lista electorala, sustinuta pe de catre Presedintele Consiliului Judetean Maramures, Ionel Bogdan.

Acum, Cristian Tagarlas, alaturi de colegii sai, toti oameni cu experienta si cu o buna reputatie in domeniile in care muncesc, va cer votul de incredere, fiind hotarati sa duca la bun sfarsit toate proiectele incepute deja si toate proiectele asumate prin Planul lui Bogdan.

Printr-o buna colaborare intre Parlament, Guvern si Consiliul Judetean, Maramuresul va deveni un loc in care oamenii se vor intoarce, un loc la fel de prosper, pe cat este de frumos. La alegerile din 6 decembrie, un vot pentru PNL este un vot pentru dezvoltare, pentru bunastare, pentru maramureseni!"

PNL Maramures, Cod AEP- 11200025

Articolul Cristian Niculescu Tagarlas, avocatul cu experienta indelungata in administratia publica locala: ,,Voi avea o contributie importanta in elaborarea proiectelor de care Maramuresul are mare nevoie" apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Papa Francisc, despre cei care refuza sa poarte masca
Citeste
Un politist de frontiera a fost gasit mort in casa, avand gatul taiat cu flexul
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.