Criminalul esterei, fetita abuzata si omorata la baia mare, este in libertate la 7 luni de la tragedie

Au trecut mai bine de 7 luni de cand o fetita de 5 ani din Baia Mare a fost ucisa si violata, iar anchetatorii nu au idee, nici pana la aceasta ora, cine este criminalul! In primavara, anuntau ca au un cerc de suspecti, dar niciunul dintre banuiti nu s-a dovedit a fi vinovat. Nici macar recompensa de 10 mii de lei oferita de primar celui care ar oferi indicii care sa ajute identificarea ucigasului nu a ajutat la nimic.

Familia fetitei de cinci ani, care a fost abuzata si ucisa cu sange rece intre ruinele fostului combinat din Baia Mare, inca asteapta raspunsuri si cere dreptate pentru micuta.

La acea vreme, atunci cand oribila fapta a fost intens mediatizata, autoritatile anuntau ca au un cerc de suspecti, fiind audiati sute de posibili suspecti.

Anchetatorii au prelevat probe ADN de la sute de oameni, insa rezultatele au fost tot timpul negative.

Totusi, probele ADN prelevate de la locul crimei au stabilit ca ar fi vorba despre un adolescent.

S-a oferit chiar si o recompensa de mii de euro pentru orice indiciu care ar putea duce la prinderea criminalului, insa fara niciun rezultat.

Criminalul Esterei este in continuare in libertate, la mai bine de sapte luni de la comiterea crimei.

Cazul Esterei a ingrozit o tara intreaga

In noaptea de 30 aprilie spre 1 mai , aproape de miezul noptii, trupul Esterei a fost gasit in fostul combinat din Baia Mare.

Fetita in varsta de 5 ani a disparut de acasa pe 30 aprilie, insa familia a semnalat disparitia la Politie abia dupa opt ore.

Criminalul i-a zdrobit capul cu mai multe lovituri aplicate cu un corp dur. La o examinare preliminara, legistii au descoperit multe fracturi craniene produse cu un corp dur, dar si urme ale unui abuz sexual ce indica un viol. Leziunile de la cap, gravele fracturi, i-au provocat moartea extrem de brutala", au declarat atunci surse din randul anchetatorilor.

Au urmat zile intregi de ancheta, scandaluri in cartierul in care familia Esterei locuieste si sute de oameni in alerta pe strazile din Baia Mare.

Totul pentru prinderea criminalului. Din nefericire, astazi, ancheta in dosarul mortii Esterei bate pasul pe loc, iar criminalul este in continuare in libertate, la mai bine de sapte luni de la crima care a ingrozit Romania.

Sursa – Observator Antena 1.ro.

CITESTE SI:

Oroare in Baia Mare / ACTUALIZARE 2: Fetita de 5 ani violata si ucisa cu salbaticie. Autorul este de negasit

CITESTE SI:

AMANUNTE DESPRE CRIMA ABOMINABILA DIN BAIA MARE: Capul Esterei a fost zdrobit cu o caramida. Ea va fi inmormantata astazi

El este tanarul care s-a infipt cu masina intr-o casa din Seini si a murit pe loc
Citeste
Turistii care au reclamat pensiunea din Sacel au stiu dinainte ce conditii vor avea. Ce spun proprietarii
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.