Criminalul de la viseu de sus, arestat preventiv pentru 30 de zile

Razvan F.C. , a fost arestat preventiv.

"Aducem la cunostinta opiniei publice ca, prin incheierea penala nr. 1/DL, pronuntata la data de 15.01.2020, in dosarul nr. 46/100/2020 al Tribunalului Maramures, s-a dispus, la propunerea Parchetului de pe langa Tribunalul Maramures, arestarea preventiva pentru o perioada de 30 de zile, incepand cu data de 15.01.2020, si pana la data de 13.02.2020, inclusiv, a inculpatului X, in varsta de 25 de ani, recidivist, cercetat sub aspectul comiterii infractiunilor de loviri sau vatamari cauzatoare de moarte si furt calificat.
Pentru a dispune masura arestarii preventive, instanta a retinut ca in cauza exista indicii temeinice care sa justifice presupunerea ca inculpatul, in seara zilei de 03.01.2020, aflat impreuna cu doi prieteni la locuinta unuia dintre acestia din Viseu de Sus, pe fondul consumului de alcool si al unor discutii in contradictoriu avute cu victima, a lovit-o in mod repetat cu palmele si cu pumnii in zona capului si i-a aplicat lovituri cu picioarele in zona toracelui si a abdomenului, lovituri care au avut ca urmare decesul acesteia. Ulterior, in noaptea de 03/04.01.2020, inculpatul a sustras din locuinta altei persoane doua telefoane mobile.
Infractiunile de loviri sau vatamari cauzatoare de moarte si furt calificat sunt pedepsite cu inchisoare de la 6 la 12 ani, respectiv cu inchisoare de la 3 la 10 ani. Hotararea Tribunalului Maramures poate fi contestata in termen de 48 de ore de la pronuntare", precizeaza Tribunalul Maramures.

Citeste si

Baut bine, a cazut rau cu bicicleta si a ajuns la spital
Citeste
Un barbat din bocicoiu mare a ajuns la spital dupa ce a cazut de pe bicicleta
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.