Criminalul de la barsau, cautat cu teba, cainele politist din maramures

Ieri, o dubla crima a fost descoperita in localitatea in Barsau de Sus. O femeie de 54 de ani si alta de 63 au fost gasite decedate in casa care apartinea victimei de 54 de ani. Vecinii au declarat pentru PresaSM ca cele doua femei au fost gasite una peste alta, acoperite cu o patura. Rudele familiei au precizat ca au incercat in repetate randuri sa intre in casa, dar usile au fost incuiate.

Acum, criminal sau criminalii sunt cautati inclusiv cu un caine de urma extrem de bine antrenat, cu rezultate concrete pana in prezent! Surse au precizat pentru PresaSM ca patrupedul ar fi prins deja o posibila urma, oprindu-se in dreptul unei case. Criminalistii s-au echipat corespunzator si urmeaza sa faca cercetarea la fata locului.

Teba, un caine de urma care isi desfasoara activitatea alaturi de politistii din Maramures, face victime pe banda rulanta printre infractori. Cainele politist Teba, impreuna cu conductorul sau, au fost premiati in acest an cu distinctia de "Cel mai bun cuplu canin" al Politiei Romane.

Pregatit la Centrul Chinologic din Sibiu, ciobanescul german are doi conductori, Alin Titoc si Zoltan Bandi. Anchetatorii apeleaza la catelusa de fiecare data cand au nevoie de un ajutor esential in a descoperi indicii legate de o activitate infractionala.

Reamintim faptul ca PresaSM a reusit sa stea de vorba cu cei doi barbati, suspecti in cazul dublei crime de la Barsau. Vanzatorii ambulanti sunt din Satu Mare. Ambii sustin ca sunt nevinovati si au relatat cu lux de amanunte ce s-a petrecut in dupa-masa zilei de 10 decembrie. "Am fost doar la momentul nepotrivit, la locul nepotrivit", au spus cei doi brbati.

Cei doi barbati, vanzatori ambulanti, au fost dusi la audieri in cursul zilei de ieri. In fata politistilor s-au legitimat ca sunt satmareni, de nationalitate romana, au spus acestia reporterilor PresaSM, iar informatiile cu privire la faptul ca ar fi din Ungaria au fost, cel mai probabil, un zvon printre localnici.

Barbatii au povestit reporterilor PresaSM, cu lux de amanunte, intamplarile petrecute marti dupa-masa, in comuna Barsau de Sus.

"Am fost cu niste marfa si paturi la vanzare", spune unul dintre barbati. Acesta recunoaste ca s-a intalnit cu una dintre victime si i-a vandut trei paturi, un detaliu confirmat, de altfel si de sotul femeii.

Sursa PresaSM

A gasit un portofel cu 1.105 lei si 300 de euro si l-a predat politiei
Citeste
WhatsApp va inceta sa functioneze pe milioane de telefoane: ce aparate sunt vizate
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.