Criminalul care a impuscat mortal un politist din Timis a fost prins azi-dimineata in Remetea Mare

A FOST GASIT!  Ionel Marcel Lepa, barbatul care a impuscat un politist din Timis, in timpul unei misiuni, a fost prins in noaptea de luni spre marti, in jurul orei 4.45 in casa bunicii unui prieten de-ai sai din localitatea Remetea Mare, scrie Digi24.ro.

Lepa a fost prins de o echipa de flagrant a Biroului de operatiuni speciale, impreuna cu o echipa de la SIAS, la 7 km de locul crimei. Potrivit politistilor, barbatul era ranit, iar ranile i se agravasera.

Barbatul se afla in localitatea Remetea Mare, in casa bunicii unui prieten, casa pe care anchetatorii o verificasera luni si unde au gasit urme suspecte de sange.

In momentul capturarii barbatul nu a opus rezistenta, fiind luat prin surprindere. El este ranit si urmeaza sa fie dus la o unitate medicala, apoi la audieri, potrivit sursei citate.

Luni, anchetatorii au verificat mai multe piste false, iar inainte de miezul noptii au verificat inclusiv daca in apropiere de Timisoara au fost trase focuri de arma, asa cum se anuntase la numarul de urgente 112. In final s-a stabilit ca a fost vorba de un foc de artificii.

Lepa avea asupra lui un pistol, mai multe gloante, doua chei, un stick de memorie, un micro-SD si o folie de pastile. In cauza este intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de omor calificat.

Ionel Marcel Lepa l-a impuscat mortal duminica, in zona pieptului si gatului, pe politistul Cristian Amariei, in varsta de 43 de ani,  in timp ce acesta incerca sa il captureze. Barbatul era cautat dupa ce fusese condamnat pentru talharie.

 

Sursa info si foto: Digi24, News.ro

Trei victime, printre care o femeie gravida, au ajuns la spital si trei masini au fost facute praf pe bulevardul Independentei din Baia Mare
Citeste
Municipiul Baia Mare cauta un nou sediu pentru Directia de Venituri si Serviciul Public Comunitar Evidenta Persoanelor
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.