CRIMA INGROZITOARE IN BAIA MARE / ACTUALIZARE: Un barbat si-a ucis fosta iubita sub privirile copilului

Tragedie azi-noapte in Baia Mare. Un barbat, orbit de gelozie, si-a ucis fosta iubita sub privirile copilului. Totul s-ar fi intamplat in jur de miezul noptii, pe strada Garii.
La fata locului s-a deplasat un echipaj SMURD, dar din pacate nu s-a mai putut face pentru salvarea vietii femeii.

In acest moment barbatul se afla in custodia politiei.

Actualizare 1

Aseara, un barbat a sesizat politia ca o femeie de 36 de ani, concubina sa, nu s-a intors la domiciliu si nu poate lua legatura cu ea. Se pare ca femeia a mers sa-si viziteze fetita de doi ani, care se afla la locuinta fostului iubit.

Politistii au demarat de urgenta activitati specifice pentru cautarea sa. Femeia a fost gasita decedata, intr-un imobil de pe strada Garii din Baia Mare. Cadavrul a fost transportat la morga spitalului in vederea efectuarii necropsiei.

Intrucat exista suspiciuni cu privire la comiterea infractiunii de omor, cazul a fost preluat de catre procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Maramures.

Banuit de comiterea faptei este fostul concubin al victimei, un barbat in varsta de 47 de ani, fata de care s-a dispus masura internarii la spitalul din Sighetu Marmatiei.

Cercetarile continua in vederea stabilirii cu exactitate a imprejurarilor in care s-a comis fapta.

Fetita se afla in acest moment la rudele apropiate ale femeii si primeste consiliere din partea Directiei pentru Protectia Copilului.

Actualizare 2

Intreaga scena socanta s-a petrecut azi-noapte. Vecinii din scara de bloc au declarat pentru ActualMM.ro cum s-ar fi petrecut teribilul omor. Se pare ca barbatul s-ar fi mutat in chirie in urma cu aproximativ doua luni in apartamentul respectiv, impreuna cu fetita sa de 2 ani. Acesta era despartit de sotie, ne-au povestit vecinii, care insa venea destul de des in vizita la fostul sot pentru a o vizita si a o hrani pe fetita. Ieri baimareanca a mers in vizita ca de obicei, insa de data aceasta nu s-a mai intors. Primele suspiciuni au aparut in momentul in care aceasta nu s-a mai prezentat la munca, colegele ei fiind cele care au dat alarma. Actualul concubin al femeii a alertat politia despre disparitia acesteia.

Politistii au luat imediat urma femeii si s-a descoperit ca aceasta fusese vazuta ultima data mergand in vizita la fetita sa, in apartamentul fostului concubin. Martori de la fata locului au declarat pentru ActualMM.ro ca, initial, suspectul de crima nu a vrut sa ii primeasca in casa pe politisti, spunandu-le ca fosta sa sotie a disparut. Anchetatorii au reusit sa patrunda in locuinta doar cu ajutorul proprietarului, care a ajuns si el la fata locului. Potrivit surselor noastre, in apartamentul in care se mai afla si fetita de 2 ani, a fost gasita femeia decedata. Conform acelorasi surse, se pare ca individul ar fi lovit-o puternic cu un obiect in cap. Vecinii spun ca acesta parea sub influenta alcoolului.

Articolul CRIMA INGROZITOARE IN BAIA MARE / ACTUALIZARE: Un barbat si-a ucis fosta iubita sub privirile copilului apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Crima pe Strada Garii din Baia Mare
Citeste
CRIMA IN BAIA MARE – Femeie ucisa de fostul sot sub privirile copilului, intr-un apartament de pe strada Garii
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.