CRASNA VISEULUI / NEACORDARE DE PRIORITATE: A intrat cu masina intr-un vehicul condus de un politist


Un accident de circulatie s-a produs ieri la pranz pe raza localitatii Crasna Viseului. Un sofer in varsta de 27 de ani (cu permis de doar trei luni) a iesit de pe o ulita in drumul comunal, fara sa acorde prioritate de trecere unui vehicul condus de un politist de 21 de ani. In urma impactului cele doua masini au fost avariate, din fericire nu a fost ranit.
La fata locului politistii de la Viseu de Sus i-au testat pe cei doi soferi. In cazul barbatului de 27 de ani rezultatul a fost de 0.20 mg/l alcool pur in aerul expirat. Acesta a fost sanctionat contraventional si a ramas fara permis de conducere pentru 20 de zile pentru neacordare de prioritate, conducere sub influenta bauturilor alcooloce si producerea unui accident soldat cu pagube materiale.
De mentionat faptul ca soferul vinovat avea in vehicul si 3 copilasi.

Accident si in Baia Mare (foto)

Un eveniment rutier s-a petrecut joi la pranz, in Baia Mare, pe Bd. Republicii, mai sus de magazinul Pilot. Este vorba de o tamponare, soldata cu pagube materiale.

Articolul CRASNA VISEULUI / NEACORDARE DE PRIORITATE: A intrat cu masina intr-un vehicul condus de un politist apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

SE INTAMPLA IN BAIA MARE: A intrat intentionat cu masina pe contrasens, s-a ciocnit de un vehicul, soferul caruia l-a luat apoi la bataie
Citeste
EXCLUSIV / ACTUALIZARE: VA FI PROTEST IN CATUNUL LUHEI - 300 de familii sustin ca sunt discriminate la Poienile de Sub Munte (FOTO DOCUMENT)
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.