Cozi interminabile la supermarketurile din baia mare! autoritatile fac un apel la calm

Masuri suplimentare au fost instituite la supermarket-urile si hypermarket-urile din oras. Pentru a elimina aglomeratia si a proteja clientii si angajatii, s-a decis ca in incinte sa intre un numar mic de persoane.

Astfel, dupa ce baimarenii au intrat buluc in magazine au fost nevoiti sa astepte ore-ntregi sa plateasca produsele din carucioare. Cand au vazut ce se intampla, administratorii magazinelor au decis sa permita accesul in unitatea economica a 5 persoane. Astfel oamenii asteapta afara pentru a putea intra.

Pe de alta parte in mall-urile baimarene oamenii nu se inghesuie. Si acolo o prima masura a fost luata. Spre exemplu in Value Center de luni programul de functionare este intre orele 12 si 20. Exceptie va fi pentru hypermarket-ul din interior si a altor cateva magazine.

www.vasiledale.ro face un apel la responsabilitate si ii roaga pe cetatenii care au sosit din tarile afectate de coronavirus sa respecte cu strictete indicatiile autoritatilor pentru a proteja sanatatea familiei si a comunitatii.

Comenteaza cu Facebook

Slujbele de pasti vor fi tinute de papa francisc, fara public
Citeste
Hotelierii din baia mare la un pas de faliment
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.