COVID-19, BUDESTI: Dorinta "preotesei" Nanastean, secretara primariei: "Doamne da sa va infectez!". Detectivul a sunat la 112 si i-a facut trei plangeri

Detectivul de Presa SOC! a participat, joi, 9 iulie 2020, la sedinta Consiliului Local unde a fost apostrofat pentru ca relateaza aspectele mafiote ale grupului de semecheri din jurul primarului Liviu Tamas.

Pentru asta, consilierul Gheorghe Borodi va fi actionat in judecata atat de catre Detectivul de Presa SOC! dar si de o alta persoana vizata de deseurile bucale pe care le-a deversat in spatiul public in loc sa faca ceva bun pentru cetateni. Doar asa, el va invata, cu varf si indesat, o vorba din batrani: "Gura bate curul!" sau ceea ce se spune mai in zilele noastre, cuvintele costa, uneori, prea mult.

Trecem peste asta si ne indreptam atentia asupra faptului ca cei care au organizat sedinta nu au tinut cont de nicio regula privind distantarea sociala in spatiul inchis. Pai, nu? Legea pentru cei care o incalca frecvent nu mai reprezinta, de la un moment dat, nimic.

Maria Nanastean, zisa "preoteasa" este un porsonaj pestrit. Se victimizeaza cand i se arata ca a incalcat legea, cand umileste oamenii prin neluarea unor decizii favorabile lor, cand voteaza, de atatea ori, impotriva budestenilor si pentru clientela mafiotului Liviu Tamas.

Devine bolnava si emotiva la critici dar nu are nici pe dracu atunci cand nu pune in aplicare o sentinta judecatoreasca, de exemplu, si am scris despre aceste aspect.

Si de aceasta data a vrut sa pacaleasca atat politia cat si asistenta, evident, dintre ei pe cei care nu cunosc legea. A mintit prin omisiune, fiind aprobata de politistii ajunsi la sedinta pentru ca nu a vrut sa poarte masca.

Nenea politist, care ai spus da, da, da, la tot ce vomita Nanastean, trebuie sa stii si tu si "sfanta" Nanastean ca nepurtarea mastii de catre persoane cu anumite afectiuni, se poate face doar in anumite conditii si, OBLIGATORIU, persoanele in cauza trebuie sa poarte asupra lor ADEVERINTA de la medic, cu precizari in acest sens. Ati inteles? ADEVERINTA la purtator! "Sfanta" Maria Nanastean NU AVEA pentru ca o doare in figurile ei de smechera!

Pentru nepurtarea mastii si, mai ales, pentru lipsa adeverintei medicale dar si pentru afirmatiile sale, Detectivul de Presa SOC! i-a facut inca 3 plangeri care sa dovedeasca adevarul. Sute si sute de maramureseni au fost amendati in ultimele luni pentru ca nu aveau la ei adeverintele necesare in starea de urgenta.

Pentru afirmatia "Sper sa va inectez", urmeaza ceva mai serios.

In materialul de fata avem alte persoane care au refuzat efectiv sa poarte masca sau o aveau si nu o foloseau corect ori o foloseau din cand in cand.

Printre ei, primarul Liviu Tamas, care dupa interventia politistilor in cadrul sedintei, si-a luat efectiv masca de la gura si a vorbit in continuare. Asta inseamna sa te stergi in dos cu legea si cu politistii. Va place domnilor de la IPJ Maramures? Bai, nici nu i-au bagat in seama pe politisti! Nici ei nu s-au uitat prin sala. In dreapta imaginii, la 1-2 metri de doamna politist care vorbeste, un nene... fara masca. Nu l-a vazut. Mai incolo, altul. De ce-i lasati sa-i umileasca, domnilor care conduceti IPJ Maramures? Macar in astfel de momente, cand v-o trag pe fata, aratati-le cine reprezinta legea. Dar treaba voastra, asa este si credibilitatea pe care o aveti.

Mai vorbim si de vicele Ion Ciceu, viteazul fara glorie Gheorghe Borodi si alti invitati si cetateni. A, dupa ce a plecat politia, "sfanta" Maria Nanastean, cea cu ganduri dumnezeiesti de genul "Sper sa va infectez" s-a intors fara masca si tot fara adeverinta. Doamne ajuta!

Articol preluat integral de pe: Detectivul de Presa SOC!

Articolul COVID-19, BUDESTI: Dorinta "preotesei" Nanastean, secretara primariei: "Doamne da sa va infectez!". Detectivul a sunat la 112 si i-a facut trei plangeri apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Ludovic Orban: ,,Unele cluburi ar trebui inchise".
Citeste
Cultura in primul rand: A fost lansata revista Centrului de Cercetari Istorico – Teologice ale Credintelor si Cultelor din Maramures, Giulesti
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.