CORONAVIRUS PRINTRE MAGISTRAtI: Al doilea judecator din Maramures confirmat pozitiv

Inca un judecator din Maramures a fost testat pozitiv cu virusul SARS-Cov2, rezultatul testului fiind comunicat azi, 12.10.2020.


Este un judecator din cadrul Tribunalului Maramures, care a fost in concediu medical incepand cu data de 07.10.2020, atunci cand in Palatul de Justitie a fost efectuata dezinfectia prin intermediul unei firme specializate ca urmare a testarii pozitive a unui judecator din cadrul Judecatoriei Baia Mare. Dezinfectia a fost efectuata in contextul in care in data de 07.10.2020, un judecator din cadrul Judecatoriei Baia Mare a fost diagnosticat pozitiv cu virusul SARS-Cov2.

Au fost dispuse toate masurile necesare in vederea continuarii activitatii in conditii de siguranta, conducerea Tribunalului fiind in contact cu Directia de Sanatate Publica Maramures.

Reprezentantii Tribunalului Maramures amintesc importanta respectarii regulilor de igiena personala, a masurilor de distantare sociala, obligativitatea purtarii mastii in sediile instantelor din raza Tribunalului Maramures si recomanda participantilor la procedurile judiciare sa evite prezenta fizica in instante, in masura in care aceasta nu este absolut necesara, respectiv ca studiul dosarelor sa fie efectuat prin accesarea aplicatiei InfoDosar creata de Curtea de Apel Cluj, iar comunicarea inscrisurilor necesare solutionarii cauzelor aflate pe rol sa fie efectuata prin e-mail/fax.

Articolul CORONAVIRUS PRINTRE MAGISTRAtI: Al doilea judecator din Maramures confirmat pozitiv apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Vreme mohorata: Ploi insemnate cantitativ, instabilitate atmosferica si intensificari de vant asteptate in Maramures. Vezi in ce interval
Citeste
Prins in flagrant in timp ce fura o trotineta dintr-un garaj de pe strada Victoriei
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.