CORONAVIRUS LA CAVNIC: Trei cadre didactice de la Colegiul Economic ,,Pintea Viteazul", confirmati pozitiv

Trei cadre didactice din Cavnic sunt confirmati pozitiv cu SARS-Cov-2. Este vorba despre Colegiul Economic ,,Pintea Viteazul" Cavnic.

“Luand in considerare informarea facuta de directorul Colegiului Economic ,,Pintea Viteazul" Cavnic, prof. dr. Marin Borcut, va aduc la cunostinta ca institutia sus-mentionata a inregistrat 3 cazuri confirmate pozitiv cu SARS-Cov-2 in randul cadrelor didactice.

Ca atare, la propunerea Consiliului de Administratie al acestei institutii si cu avizul DSPMM, respectiv al ISJMM, scenariile dupa care se desfasoara actul educational se schimba (partial), pentru perioada 19.10.2020 - 30.10.2020, dupa cum urmeaza:

  • clasele V-XIII (care functioneaza in cladirea liceului)- vor trece pe scenariu rosu: predare on-line
  • clasa a III-a A (din cladirea Scolii Generale nr. 2) - va trece pe scenariu rosu: predare on-line
  • celelalte clase primare (din cladirea Scolii Generale nr. 2, respectiv din Handal) - vor ramane pe scenariul verde: predare cu prezenta fizica
  • gradinitele cu program normal si prelungit - vor ramane pe scenariu verde: predare cu prezenta fizica”, scrie primarul Petrut Vladimir.

Articolul CORONAVIRUS LA CAVNIC: Trei cadre didactice de la Colegiul Economic ,,Pintea Viteazul", confirmati pozitiv apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Uniti suntem mai puternici: Maramureseanca Madalina, in varsta de 21 de ani, are nevoie urgenta de ajutorul nostru! „Nu mi-am mai simtit picioarele!”. Cum o putem ajuta
Citeste
Bataia pentru ciolan in PNL afecteaza Maramuresul
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.