CORONAVIRUS IN MARAMURES: Focar de infectie la Primaria Valea Chioarului. Institutia a fost INCHISA. Trei angajati ai unei substatii de ambulanta, confirmati pozitiv

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta comunica urmatoarele: analizele de laborator al probelor recoltate de la angajatii Primariei Valea Chioarului au rezultat pozitiv pentru sase persoane. Toate aceste persoane sunt asimptomatice, au fost internate in spital si primesc tratament medical. Contactii directi au fost carantinati pentru o perioada de 14 zile la domiciliu sau in locatia declarata. Directia de Sanatate Publica Maramures efectueaza ancheta epidemiologica. De asemenea, s-au dispus masuri pentru dezinfectia sediului primariei, respectiv protectia individuala a personalului angajat. Se continua masurile stabilite de catre inspectorii si epidemiologii Directiei de Sanatate Publica Maramures. S-a procedat la executarea dezinfectiei suplimentare a sediului autoritatii administratiei publice locale. Primaria Valea Chioarului a fost declarata focar de infectie cu SARS-CoV-2 si a fost INCHISA.

3 angajati SAJ Maramures – depistati pozitiv

De asemenea, Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta comunica faptul ca trei persoane angajate la o substatie de ambulanta din cadrul Serviciului Judetean de Ambulanta Maramures au fost confirmate pozitiv, dupa primirea rezultatelor de laborator.

Persoanele sunt asimptomatice si au fost internate in spital, unde primesc tratament medical. S-a procedat la dezinfectia unitatii si a masurilor specifice de protectie a angajatilor. In conformitate cu procedura stabilita la nivel national celelalte persoane din cadrul substatiei de ambulanta au fost testate, iar rezultatul probelor este negativ.

CITESTE SI:

Articolul CORONAVIRUS IN MARAMURES: Focar de infectie la Primaria Valea Chioarului. Institutia a fost INCHISA. Trei angajati ai unei substatii de ambulanta, confirmati pozitiv apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Coronavirus, 5 august 2020: Inca 20 cazuri noi inregistrate in ultimele 24 de ore, in Maramures. Total cazuri in judet, 522. La nivel national, 1.309 noi intr-o zi
Citeste
GALERIE FOTO: Motociclist ranit pe Bd. Republicii din Baia Mare. Altul ranit la Ieud
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.