CORONAVIRUS 20 AUGUST: 37 cazuri noi in Maramures, un deces


Pana astazi, 12 august, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 74.963 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID - 19).

34.196 pacienti au fost declarati vindecati si 8.820 pacienti asimptomatici au fost externati la 10 zile dupa depistare.

In urma testelor efectuate la nivel national, fata de ultima raportare, au fost inregistrate 1.346 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS - CoV – 2 (COVID - 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

In Maramures, in ultimele 24 de ore, au fost inregistrate 37 cazuri noi de persoane infectate, totalul ridicandu-se la 915.

Distinct de cazurile nou confirmate, in urma retestarii pacientilor care erau deja pozitivi, 23 de maramureseni au fost reconfirmati pozitiv.

Avem si un deces, un barbat, categoria de varsta 70-79 de ani, nu a prezentat comorbiditati, totalul celor care si-au pierdut viata ridicandu-se la 50.

De asemenea, de pe pagina de facebook a Primariei Sisesti aflam ca in comuna mai sunt doua persoane infectate.

“Va comunicam ca au fost confirmate inca 2 cazuri de infectie cu noul coronavirus in Comuna Sisesti, unul in localitatea Surdesti si unul in localitatea Sisesti.
Persoana din localitatea Sisesti este un angajat al Primariei care in ultimele doua saptamani s-a aflat in concediu. A efectuat testul in localitatea Cluj Napoca urmand, ca ulterior sa fie supus unei interventii chirurgicale. In prezent este asimptomatic.
Avand in vedere aceasta situatie va rugam sa respectati normele de protectie impuse de autoritati precum: pastrarea distantei de minim 2 metri intre persoane; evitarea locurilor aglomerate; purtarea mastii de protectie atat in spatiile inchise, cat in locurile aglomerate din aer liber; dezinfectarea mainilor”.

Articolul CORONAVIRUS 20 AUGUST: 37 cazuri noi in Maramures, un deces apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Accident teribil. Doi minori au murit, alti trei tineri sunt raniti, dupa ce s-au izbit puternic cu masina de un stalp de electricitate
Citeste
Din nou un numar urias de cazuri de coronavirus. 48 de persoane au decedat in ultimele 24 de ore
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.